Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermaister.
20. júla 2021, 14:04
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Jan Černý a NobodyListen prichádzajú s novým brandom a limitovanou kolekciou oblečenia, ktoré spestrí tvoj šatník

MÓDA
Uložiť Uložené

Hudba a móda idú ruka v ruke nielen v kluboch, ale aj pri tvorbe kolekcií. Dôkazom toho je nová spolupráca, ktorá ti prináša limitovanú edíciu oblečenia, ktorú musíš mať.

Jeden z najlepších domácich módnych návrhárov Jan Černý sa opäť pustil do niečoho zaujímavého. Tohto progresívneho autor viacerých skvelých kolekcií ti zrejme nijak zvlášť nemusíme predstavovať, no predsa spomenieme, že má za sebou úspešnú stáž vo francúzskom ateliéri Louis Vuitton a môže sa pochváliť ziskom ocenenia Czech Grand Design.

merch
Zdroj: Jägermeister

Kreatívny Jan si na svoj najnovší počin pozval DJa a proucenta Jakuba Stracha aka NobodyListen, s ktorým už v minulosti viackrát spolupracoval. Jakub sa okrem hudby venuje tiež móde a fashion scéne, preto je viac než jasné, že výsledkom ich terajšej spolupráce je nový český brand -18 Degrees Below Zero Club a skvelá kolekcia streetwearových kúskov inšpirovaná značkou Jägermeister, s ktorou obaja chalani dlhodobo spolupracujú. 

Originálna kolekcia z dielne českého dua v sebe kombinuje aktuálne trendy, neotrelý dizajn a fresh módne prvky, ktoré spestria tvoj outfit. Jedným z nich je aj tzv. "Garment Dye" metóda, ktorú Jan a Jakub použili pri tvorbe vlastného a nezameniteľného dizajnu. Tento princíp farbenia textilu spočíva v ponáraní oblečenia do veľkých kadí s farbou, pričom vzniká originálny dizajn. Nápad použiť túto metódu im dala snaha prepojiť módu s obľúbeným likérom.  

Merch
Zdroj: Jägermeister

Chtěli jsme vytvořit něco originálního. Pracovali jsme s vlastními střihy, připravili svoje potisky a designy,“ říká Jan Černý. Podle jeho slov v rámci procesu výroby zapojil své znalosti a zkušenosti, které získal v posledních letech. Jakub Strach zase přinášel čerstvé a kreativní nápady. „Myslím, že šlo o rovnocennou spolupráci. Samozřejmě Jan má zkušenosti z výroby jako takové. Moje práce spočívala v přinášení nových nápadů a věřím, že to ve výsledku dodalo lehkost a svěžest,“ dodal Jakub Strach známý jako NobodyListen

merch
Zdroj: Jägermeister

Aby sa umocnila lokálnosť celej značky, kolekciu -18 Degrees Below Zero Club nájdeš exkluzívne na webe českého e-shopu Footshop.cz, pričom ak si rád vychutnáš s kamarátmi fľašku Jägermeistera, výrobca likérov ti ponúkne zľavu 100 korún za každú kúpenú fľašku na tričká, šiltovky či ďalší merch z tejto limitovanej kolekcie. Navyše, ak si kúpiš Jägermeister do zásoby, jednotlivé zľavy môžeš kombinovať a získať tak napríklad tričko či mikinu zdarma. 

Domov
Zdieľať
Diskusia