Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Jameson.
9. júla 2021, 15:29
Čas čítania 0:37
Sponzorovaný obsah

Barmani odhalia už v stredu letnú novinku na trhu na legendárnej Miletičke

Barmani odhalia už v stredu letnú novinku na trhu na legendárnej Miletičke
Zdroj: Jameson
KULTÚRA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Najznámejší slovenskí Barmani chystajú na leto opäť niečo špeciálne. Spoločne so značkou Jameson Irish Whiskey predstavia letnú novinku na trhu, ktorá z teba spraví barmana.

Miletička je vyhľadávaným miestom Bratislavčanov. Obzvlášť na nej milujeme čerstvú zeleninu každú sobotu či napríklad famózne Pho bo s Bun bo nam bo. Ak aj ty chodíš pravidelne na známe bratislavské trhovisko, teraz máš jedinečnú príležitosť zažiť na Miletičke niečo výnimočné v podaní kapely Billy Barman a Jameson Irish Whiskey.

14. júla spoločne predstavia letnú novinku na trhu, ktorá spraví aj z teba barmana. Presný program nájdeš na facebookovej udalosti, avšak ani z nej nie je známe, čo si pod letnou novinkou na trhu predstaviť.

Barman
Zdroj: Billy Barman

Všetko, čo sme sa z doterajšej komunikácie dozvedeli, je, že brány trhoviska sa otvoria už o 18.00 h, aby organizátori stihli skontrolovať potrebnú dokumentáciu. Tou je, ako inak, PCR test nie starší ako 72 hodín alebo potvrdenie o očkovaní či inej výnimke. Rovnako vieme, že vstup je voľný pre prvých 250 ľudí a potom sa kvôli bezpečnosti brány uzavrú. Takže ak chceš stihnúť odhalenie na vlastné oči a uši, treba si chytiť svoje miesto čo najskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia