Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2021, 16:30
Čas čítania 0:56
Richard Balog

Raper Tyler, the Creator, si kúpil náhrdelník s podobizňou hotelového nosiča batožiny. Stál ho viac ako 420 000 eur

Raper Tyler, the Creator, si kúpil náhrdelník s podobizňou hotelového nosiča batožiny. Stál ho viac ako 420 000 eur
Zdroj: Alex Moss New York
MÓDA MÓDA REFRESHER TYLER, THE CREATOR
Uložiť Uložené

Konkrétne ide o 18-karátovú zlatú retiazku s váhou skoro 1 kilogram a s príveskom, ktorý zdobia farebné diamanty a iné drahé kamene.

Raper Tyler, the Creator, len koncom júna vydal svoj šiesty sólový album s názvom Call Me If You Get Lost, ktorý sa v rebríčku Billboard 200 ihneď vyšplhal až na samotný vrchol a pozitívne ho prijali aj hudobní kritici. V recenzii od českých kolegov získal 8,5 bodu z 10. 

Rodák z Kalifornie tento úspech oslávil kúpou nového diamantového náhrdelníka s príveskom, ktorý stál v prepočte viac ako 420 000 eur. Drahý náhrdelník si raper zabezpečil aj v minulosti, a to po predstavení albumu IGOR, keď si doprial šperk so svojou podobizňou za 250 000 eur od Bena Ballera. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie rapové skladby spoza veľkej mláky prvej polovice roka 2021     TOP 10: Najlepšie rapové skladby spoza veľkej mláky prvej polovice roka 2021 5. júla 2021, 9:30

Tyler, the Creator, tentoraz uprednostnil prácu zlatníka Alexa Mossa, s ktorým navrhol nielen samotnú 18-karátovú zlatú retiazku s váhou 887 gramov, ale aj prívesok s hotelovým nosičom batožiny. Ten pozostáva zo 186-karátových diamantov, 60-karátových zafírov a z viac ako 23-tisíc ďalších drahých kameňov. 

Podľa slov Alexa Mossa trvalo približne 4 mesiace len nájsť všetky farebné diamanty a celkovo trvalo viac ako 7 mesiacov, kým Moss šperk vyrobil. Okrem tohto kúska vytvoril Moss pre amerického interpreta aj menší diamantový odznak a perlovú pracku na opasok s nápisom FLEUR*. 

Teraz si už vychutnaj detailný pohľad na šperk The Bunny Hop Piece na retiazke s názvom Gumball Chain, ktorý patrí medzi najzaujímavejšie kúsky, aké sme videli na raperoch. Neohrozeným víťazom však aj naďalej zostáva Lil Uzi Vert s ružovým diamantom implantovaným priamo do čela, ktorý si však vzhľadom na strach o život dal následne odstrániť. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alex Moss New York (@alexmoss)

Domov
Zdieľať
Diskusia