Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2021, 19:41
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Quentin Tarantino odkazuje kritikom kontroverznej scény s Bruceom Leem, že môžu ísť fajčiť k****

Quentin Tarantino odkazuje kritikom kontroverznej scény s Bruceom Leem, že môžu ísť fajčiť k****
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Kontroverzná scéna z Once Upon a Time in Hollywood vzbudzuje emócie aj dva roky po premiére.

Quentin Tarantino bol hosťom moderátora talkshow Joea Rogana, kde rozprával o kontroverznej scéne z Once Upon a Time in Hollywood. V nej zobrazil súboj Cliffa Bootha a Brucea Leeho, pričom Brucea nevykreslil práve v najlepšom svetle. Spracovanie tejto historickej osobnosti sa nepáčilo mnohým divákom a obzvlášť jeho dcére. 

Odporúčané
5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 1. júla 2021, 14:35

„Dokážem pochopiť, že s tým má problém jeho dcéra. Je to jej sku***ný otec, úplne to chápem. Ale ktokoľvek iný? Vyfajčite k****. Bruce nemal pred americkými kaskadérmi žiaden rešpekt. Vždy ich triafal a udieral priamo, aj keď si to tak neželali. Mnohí s ním už viac nechceli spolupracovať.“ 

Quentin v talkshow rozprával aj o tom, že je verejne známe, ako kaskadéri nenávideli Brucea Leeho. Bol k nim vraj arogantný a bil ich viac, ako bolo treba. Nedal si povedať. V tej chvíli producenti filmu Green Hornet zavolali Gena Labella, ktorý s ním vytrel podlahu vďaka bojovým schopnostiam, o ktorých Bruce nič nevedel.

Domov
Zdieľať
Diskusia