Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 16:32
Čas čítania 0:37
Katarína Danková

Zubné grily ako umelecké diela s diamantmi. Spoločnosť Gabby Elan Jewelry posúva hranice umenia

MÓDA
Uložiť Uložené

Pop-artový štýl na mieru pre špeciálneho zákazníka.

Spoločnosť Gabby Elan Jewelry predstavila novú súpravu grilov. Ozdobu na zuby si dal vyrobiť špeciálne na mieru nadšenec moderného umenia Adam Kandel. Vynímajú sa na nej rôzne pop-artové odkazy.

Odporúčané
Beyoncé láka na kolekciu plaviek. Ivy Park x Adidas ponúkne oranžové kúsky, s ktorými zaujmeš na každom kúpalisku či pláži Beyoncé láka na kolekciu plaviek. Ivy Park x Adidas ponúkne oranžové kúsky, s ktorými zaujmeš na každom kúpalisku či pláži 29. júna 2021, 7:23

Pestrofarebná súprava grilov šiestich horných a spodných zubov pozostáva z rôznych umeleckých mini diel. Moderné umenie v podaní medveďa od japonského maliara Takashiho Murakamiho (Graduation Bear – Kanye West) sa vyníma v hornom rade spolu s vrhačom kvetín od anglického grafitového umelca Banksyho (The Flower Thrower) a usmievavou tvárou s tromi očami od umelca Keitha Haringa.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gabby Elan Jewelry (@gabbyelanjewelry)

Spodný rad obsahuje niekoľko pixelových mimozemšťanov v štýle hry Space Invaders. Zvyšok tejto násadky vyrobenej z bieleho zlata má na sebe zlatý kríž v gotickom štýle, opálové tesáky, diamantové rámovanie či ružovo-oranžový brúsený diamant.

Domov
Zdieľať
Diskusia