Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2012, 9:31
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Rita Ora a jej očakávaný track s J. Coleom

HUDBA
Uložiť Uložené

Asi najočakávanješí track z tých, ktorých sme mohli vidieť na trackliste, ktorý tweetla Rita Ora takmer pred mesiacom. A to vďaka tomu, že na featuringu je jej labelmate z Roc Nation, J.Cole. Ale žiadne veľké haló sa nekoná, keďže cole nedostal šancu nalo

Rita Ora a jej očakávaný track s J. Coleom

Asi najočakávanješí track z tých, ktorých sme mohli vidieť na trackliste, ktorý tweetla Rita Ora takmer pred mesiacom. A to vďaka tomu, že na featuringu je jej labelmate z Roc Nation, J.Cole. Ale žiadne veľké haló sa nekoná, keďže Cole nedostal šancu naložiť na track nejaké slohy a má na svedomí iba hook.

Well, Jay-Z si asi povedal, že Rita bude musieť preraziť viacmenej vďaka svojim vizuálno-akustickým prednostiam a nesnaží sa pumpovať peniaze do zvučných featov na jej albume. Každopádne, pre Ritu je to čistá výhra, keďže - povedzme státisíce - Coleových fanúšikov si track určite pustí a možno pár z nich sa priradí aj do tábora k tejto kráske z Veľkej Británie, pôvodom z Kosova.

Každopádne, jej debutový album Ora - ktorý sa pôvodne mal volať albi - sa dostane do prehrávačov už 27. augusta, tj. budúci pondelok. V spojených štátoch až 25. septembra.

Rita Ora feat. J. Cole - Love and War

Späť
Zdieľať
Diskusia