Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 20:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na stránkach Playboya sa prvýkrát objavila žena s hidžábom na hlave. Odvážna žurnalistka Noor bojuje za zmenu

ZAUJÍMAVOSTI PLAYBOY
Uložiť Uložené

Noor chce zmeniť svet.

Marcové číslo časopisu Playboy spôsobilo menšiu revolúciu. Magazín totiž upustil od nahoty na svojich stránkach a nahradil ju rozsiahlejším obsahom, čo v nadchádzajúcom októbrovom čísle posúva ešte o úroveň vyššie. V novom vydaní si našla miesto aj 22-ročná moslimská žurnalistka Noor Tagouri, ktorá sa v magazíne Playboy objavila v rámci série Renegades predstavujúcej ľudí, ktorí sa neboja vyjsť z radu a prelomiť zaužívané pravidlá svojho zamestnania či kultúry.

Noor sa v magazíne objavila v tradičnom hidžábe a v najbližších rokoch je jej snom stať sa prvou moderátorkou televíznych novín v Spojených štátoch amerických, ktorá by mala práve moslimskú pokrývku hlavy. Žurnalistku Playboy označil za aktivistku bojujúcu za zmenu bez strachu z toho, že by jej mali život znepríjemňovať neprajníci. Mnohí podľa nej stále nechápu, že moslimské ženy často hidžáb nosia dobrovoľne a nikto ich do toho nenúti, čo by mala široká verejnosť lepšie pochopiť a zo spoločnosti by sa možno vytratilo množstvo nepríjemnej atmosféry. Noor si za svoju účasť v časopise Playboy vyslúžila už množstvo negatívnych názorov a niektorí ľudia ju začali na sociálnych sieťach osočovať, čo jej však nevadí a ako sama tvrdí, aj naďalej sa bude pýtať tie správne otázky a bojovať za to, čomu verí.

Odporúčané
Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela 21. februára 2022, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia