Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2016, 20:22
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Odviazaná Ariana Grande si užíva lásku v romantickej púšti mimo zraku verejnosti. Sleduj videoklip na Into You

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Chytľavá skladba z albumu Dangerous Woman, pod ktorú sa podpísali aj osvedčené mená ako Max Martin, prináša príbeh o láske, ktorá by však nateraz mala ostať utajená.

Na nedávno vydanom treťom štúdiovom albume cukríkovej americkej speváčky Ariany Grande sa objavilo viacero pozoruhodných skladieb, napríklad kolaborácie s Futureom, Lil Wayneom či Nicki Minaj. Medzi tie vydarenejšie tracky na Dangerous Woman však istotne spadá aj rýchlejšia popová pieseň Into You, ktorú si vokálne zabezpečila speváčka sama. Podstatnú časť jej chytľavosti a úspechu tvorí obstojná produkcia z dielne velikána Maxa Martina a švédskeho hudobníka a textára Ilyu Salmanzadeha, a takisto text, ktorý treba pripísať na triko skupine autorov. Obsahovo pieseň pojednáva, ako inak, o láske a vzťahu Ariany s istým mužom, možno tanečníkom Rickym Alvarezom. Obaja sú jeden do druhého zbláznení, ale ich city by mali byť aspoň nateraz uchránené pred okom verejnosti.

Túto ideu razí aj sprievodný videoklip, v ktorom si Ariana vyrazila do romantickej púšte spoločne so svojím milencom. V slnečnej krajinke mimo zrazu ostatných si môžu navzájom užívať svoju prítomnosť, pričom sa nemusia ničoho a ani nikoho obávať. Treba uznať, že vo vizuáli je viacero veľmi dobrých záberov, pánov iste zaujme najmä odviazaná speváčka v bralete a krátkych nohaviciach. O tom, či som mal pravdu, sa kľudne presvedč nižšie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia