Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Mičuda
19. januára 2015, 17:31
Čas čítania 0:00

Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!

Kategória:
Tech
Uložiť Uložené

Na internete sa objavilo autentické video, ktoré vrhá svetlo do známej nehody z minulého roku.

Mnoho z vás si určite pamätá na dvojicu českých exemplárov Lamborghini Huracán, ktorých fotografie sme zverejnili na našej fejsbukovej stránke zaoberajúcej sa exkluzívnymi automobilmi z našich ciest. Na jeseň minulého roka totiž v susednej Českej republike pribudli v podstate naraz až dva kusy najnovšieho modelu talianskej športovej automobilky. V dobe, kedy sme boli pomerne prekvapený tým, že novinka došla už aj k nám a všetci riešili, či bol v Česku prvý zelený alebo červený exemplár, sa na internete objavili autentické fotografie, ktoré vraj mali zachytávať jeden zo spomínaných jedincov v stave, kde bol superšport zhorený do tla.

Krátko na to sa potvrdilo to, čo sa predpokladalo, a tak sme vás informovali o tom, že ide práve o spomínaný český Huracán v zelenej farbe. Nehoda sa stala na diaľnici M7 (178. km) v Maďarsku, kde vozidlo narazilo do zvodidiel a následne vyletelo mimo cesty, kde sa prevrátilo a začalo horieť. Bližšie informácie sme vtedy nepoznali, vedeli sme len to, že posádke sa dokopy nič vážne nestalo, boli však prevezení do nemocnice. Keďže vozidlo daného druhu bolo v tom čase naozaj raritou (stále aj je), pôvod vozidla (pred nehodou) nebolo ťažké zistiť, respektíve nebolo žiadnym tajomstvom, že dané vozidlo patrilo českej spoločnosti Dream Carsktorá ho ponúkala na prenájom. Identifikácia vozidla po nehode nebola zjavné ľahká, no všetky indície hneď naznačovali, že ide práve o nedávno dovezené české vozidlo slúžiace zákazníkom známej firmy.

Podľa neskorších informácií sa ukázalo, že vozidlo sa do danej situácie dostalo v momente, keď ho mal požičané majiteľov známy. Skutočné príčiny neboli verejne známe, v uplynulých hodinách sa však na internete objavilo autentické video, ktoré naozaj dôkladne prezrádza, ako k nehode došlo. Video zverejnila maďarská polícia a vidieť na ňom, že vodič pri rýchlosti približne 313 km/h pravdepodobne skrz nerovný povrch vozovky jemne nadskočil, stratil kontrolu nad vozidlom a po nárazoch do zvodidiel sa ocitol až mimo cesty, kde neskôr Huracán zhorel. Po zhliadnutí videa je až neuveriteľné, že posádka prežila bež vážnych zranení. Rovnako sa potvrdil fakt, že išlo o vôbec prvú veľkú haváriu vtedy horúcej novinky na svete!

Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!

Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!

Späť
Zdieľať
Diskusia