Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 10. 1. 2020
21:54
Až 72 percent Slovákov neverí v justíciu. Dosiahli sme druhý najhorší výsledok v EÚ.
21:01
Po týchto videách sa staneš vegánom. Postupný rozklad mäsa zakrúti s tvojím žalúdkom.Po týchto videách sa staneš vegánom. Postupný rozklad mäsa zakrúti s tvojím žalúdkom.
18:53
Video zachytáva explóziu sopky Popocatepetl, dym siaha do výšky troch kilometrov.Video zachytáva explóziu sopky Popocatepetl, dym siaha do výšky troch kilometrov.
18:10
Rozhovor s Dalybom nájdeš v nedeľu o 17:00 na našom YouTube a rovnako vo forme podcastu.
18:07
Na Slovensku potvrdili vtáčiu chrípku. Nakazila sa hydina, ktorú chovali na dvore.
17:17
Satirickú stránku Zomri na Facebooku aktuálne nenájdeš. Kvôli chybe museli pozastaviť činnosť.Satirickú stránku Zomri na Facebooku aktuálne nenájdeš. Kvôli chybe museli pozastaviť činnosť.
17:14
Pestovanie mandlí a vysoká spotreba mandľového mlieka zabíja včely. Za minulú zimu ich len v USA uhynulo až 50 miliárd. Na vine sú pesticídy a obrovské monokultúry plodín.Pestovanie mandlí a vysoká spotreba mandľového mlieka zabíja včely. Za minulú zimu ich len v USA uhynulo až 50 miliárd. Na vine sú pesticídy a obrovské monokultúry plodín.
16:25
Olympionici v Tokiu budú spať na posteliach z recyklovaných krabíc. Organizátori chcú, aby bola udalosť ekologickejšia.Olympionici v Tokiu budú spať na posteliach z recyklovaných krabíc. Organizátori chcú, aby bola udalosť ekologickejšia.
14:21
20 % mužov by uprednostnilo dokonalú bradu pred sexom. Bez súlože by vydržali rok, vyplýva z výsledkov ankety.20 % mužov by uprednostnilo dokonalú bradu pred sexom. Bez súlože by vydržali rok, vyplýva z výsledkov ankety.
13:32
Čo má Kim Kardashian v chladničke? Modelka zverejnila video po urážkach, že svojej rodine nedáva jesť.Čo má Kim Kardashian v chladničke? Modelka zverejnila video po urážkach, že svojej rodine nedáva jesť.