Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 7. 1. 2020
14:25
Mimozemšťania vraj určite existujú. Tvrdí to prvá britská žena vo vesmíre Helen Sharmanová, ktorá svoju misiu podstúpila ešte v roku 1991.
13:13
Lady Gaga: Opakovane som bola znásilňovaná, keď som mala 19. Speváčka v novom rozhovore otvorene opísala svoje psychické problémy.Lady Gaga: Opakovane som bola znásilňovaná, keď som mala 19. Speváčka v novom rozhovore otvorene opísala svoje psychické problémy.
12:09
Pouličný autor tónov opustil Pozor Records. S Rytmusom sa rozišli v dobrom.Pouličný autor tónov opustil Pozor Records. S Rytmusom sa rozišli v dobrom.
11:50
Nadávka f*ck v tomto filme behom minúty padne viac ako 3-krát. Adam Sandler v Uncut Gems predvádza najlepší výkon kariéry.Nadávka f*ck v tomto filme behom minúty padne viac ako 3-krát. Adam Sandler v Uncut Gems predvádza najlepší výkon kariéry.
11:40
Slovenskí vojaci odchádzajú z Iraku. Vzhľadom na aktuálnu situáciu ich premiestnili do inej krajiny.
11:24
Košická lekáreň žene odmietla vydať antikoncepciu. Lekárnička si uplatnila výhradu vo svedomí s tým, že prípravok vraj škodí jej telu. Žena však liek potrebovala zo zdravotných dôvodov.
11:06
Ruskí fanúšikovia sa tešili z výhry na hokejových majstrovstvách, aj keď prehrali. Zmiatlo ich zlé načasovanie opakovaných záberov z roku 2011.Ruskí fanúšikovia sa tešili z výhry na hokejových majstrovstvách, aj keď prehrali. Zmiatlo ich zlé načasovanie opakovaných záberov z roku 2011.
10:11
Ruským rybárom sa prepadli ich zaparkované autá. V teplejšom počasí totiž parkovali na zamrznutom jazere. Za vytiahnutie jedného auta pýtali miestni biznismeni vyše 400 eur.
9:49
Sony na veľtrhu CES predstavilo nové logo lákajúce na tohtoročnú konzolu PlayStation 5.Tá má na trh prísť pred Vianocami.Sony na veľtrhu CES predstavilo nové logo lákajúce na tohtoročnú konzolu PlayStation 5.Tá má na trh prísť pred Vianocami.
8:41
Vojská USA zatiaľ z Iraku neodídu. Za nesprávnymi informáciami mal stáť uniknutý list, ktorého pôvod armáda vysvetľuje len chaoticky.
7:40
Nie je všetko o zarábaní, hrozí, že stratíš tvár. Kali sa nedá kúpiť ani uplatiť.Nie je všetko o zarábaní, hrozí, že stratíš tvár. Kali sa nedá kúpiť ani uplatiť.
6:49
Na krabičku od slúchadiel Apple AirPods si môžeš nechať vygravírovať smajlíky. Služba je dostupná v Česku alebo vo viedeňskom Apple Store.Na krabičku od slúchadiel Apple AirPods si môžeš nechať vygravírovať smajlíky. Služba je dostupná v Česku alebo vo viedeňskom Apple Store.
Pondelok 6. 1. 2020
22:25
Narcos: Mexico Season 2 príde na Netflix už 13. februára. Streamovacia služba ukázala nový trailer, hlavnej úlohe je opäť Diego Luna. Narcos: Mexico Season 2 príde na Netflix už 13. februára. Streamovacia služba ukázala nový trailer, hlavnej úlohe je opäť Diego Luna.
22:10
Lietadlo austrálskej armády vletelo do oranžového oblaku z miestnych lesných požiarov. Piloti nevideli vôbec nič a evakuačnú misiu museli prerušiť.Lietadlo austrálskej armády vletelo do oranžového oblaku z miestnych lesných požiarov. Piloti nevideli vôbec nič a evakuačnú misiu museli prerušiť.
22:05
Atmosféru nad Českom a Poľskom prerazil meteor. Ohnivý pád zachytila šoférova kamera.Atmosféru nad Českom a Poľskom prerazil meteor. Ohnivý pád zachytila šoférova kamera.