Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2020, 12:57
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Trump chcel chytiť manželku za ruku, opakovane to odmietla. Rihanna a 50 Cent si kvôli tomu z prezidenta uťahujú

NEWS 50 CENT DONALD TRUMP RIHANNA
Uložiť Uložené

Známe osobnosti týmto videom upozorňujú na blížiace sa voľby. Boja sa, že by mohol opäť zvíťaziť Donald Trump, ktorého roky považujú za nebezpečného pre spoločnosť.

Nie je tajomstvom, že zahraniční umelci vo všeobecnosti nerešpektujú Donalda Trumpa ako prezidenta Spojených štátov. Ich hodnotový prienik je minimálny.

Súvisí to najmä s netolerantným prístupom Donalda Trumpa k multikulturalizmu, potláčaním práv migrantov, ale aj aktuálnem zľahčovaním protestov #blacklivesmatter a policajnej brutality, ktorá je v USA problémom dlhé roky.

Rihanna v minulosti kritizovala Donalda Trumpa aj za to, že je v Spojených štátoch je vraj jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza. 

Odporúčané
Rihanna vystavuje zadok na Instagrame v novej kolekcii svojho spodného prádla. V backstage videu ju striedajú plus-size modelky Rihanna vystavuje zadok na Instagrame v novej kolekcii svojho spodného prádla. V backstage videu ju striedajú plus-size modelky 21. júna 2020, 16:34

V roku 2019 speváčka o prezidentovi pre Vogue hovorila ako o človeku s psychickými problémami. „Zdá sa, že Donald Trump je v súčasnosti najviac psychický chorý človek v Amerike,“ hovorí Rihanna na adresu hlavy štátu.

Domov
Zdieľať
Diskusia