Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2020, 10:33
Čas čítania 0:52
Daniel Mikolášik

Šokujúce zábery z mesta Wu-chan, odkiaľ sa COVID-19 rozšíril do sveta. Takto sa ľudia zabávali na preplnenom kúpalisku

NEWS KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Žiadne rúška či odstupy. V niekdajšom epicentre nákazy už koronavírus takmer nik nerieši.

Čínske mesto Wu-chan z provincie Chu-pej je považované za niekdajšie epicentrum počiatočnej nákazy koronavírusom, kde COVID-19 vypukol a odkiaľ sa napokon rozšíril do takmer celého sveta. Mesto len pred pár mesiacmi bojovalo s tisíckami nakazených denne. Doposiaľ tam na následky ochorenia zomrelo už 3 869 osôb.

Odporúčané
Ďakujem, že ste mi doj***li polovicu tour, odkazuje konzíliu odborníkov Separ. Raperi sa búria proti zatvoreniu klubov po 23:00 Ďakujem, že ste mi doj***li polovicu tour, odkazuje konzíliu odborníkov Separ. Raperi sa búria proti zatvoreniu klubov po 23:00 17. augusta 2020, 15:57

Ako však informuje New York Post, internetom aktuálne kolujú fotografie a videá, na ktorých sa tisícky ľudí zabávajú v preplnenom bazéne, doslova hlava na hlave. Šokujúce zábery pochádzajú z 15. augusta z vodného parku Wuhan Maya Beach Water Park, kde v tom čase prebiehal hudobný festival.

Šokujúce zábery z mesta Wu-chan, odkiaľ sa COVID-19 rozšíril do sveta. Ľudia sa zabávali v preplnenom kúpalisku
Zdroj: Profimedia

Tisícky ľudí počas horúcich letných dní absolútne ignorovali akékoľvek bezpečnostné opatrenia, boli na sebe natlačení, držali sa za ruky a ochranné rúško nemal na tvári azda nikto. O dostatočnom odstupe je v tomto prípade hovoriť tiež celkom zbytočné.

Počas najhoršej situácie len pred pár mesiacmi bolo pritom viac ako 11 miliónov obyvateľov Wu-chanu izolovaných doma, verejná doprava bola pozastavená a pohyb mimo svojho trvalého bydliska bol obmedzený. Tieto nariadenia prestali platiť až 8. apríla, kedy nákaza ustupovala a prejavovala sa najmä v Európe a USA.

Domov
Zdieľať
Diskusia