Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2020, 14:06
Čas čítania 0:25
Daniel Mikolášik

V Trnave horí stredná škola. Na mieste zasahujú desiatky hasičov

NEWS
Uložiť Uložené

Na mieste udalosti zasahujú takmer dve desiatky hasičov so šiestimi kusmi techniky aj s použitím výškovej techniky.

Na Strednej odbornej škole elektrotechnickej na Sibírskej ulici v Trnave musia hasiči v priestoroch laboratórií a skladu likvidovať požiar. Na mieste udalosti zasahujú takmer dve desiatky hasičov so šiestimi kusmi techniky aj s použitím výškovej techniky.

Odporúčané
Na chvíľu sa vynorili spomienky na tragédiu v Prešove. Z bratislavskej bytovky po výbuchu a požiari evakuovali osem ľudí Na chvíľu sa vynorili spomienky na tragédiu v Prešove. Z bratislavskej bytovky po výbuchu a požiari evakuovali osem ľudí 17. januára 2020, 16:00

Pri udalosti sa doposiaľ podľa Kataríny Križanovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru SR nikto nezranil. Ako informuje prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti, hasičom sa napokon podarilo lokalizovať požiar.

Momentálne však stále pracujú na jeho likvidácii. „Na mieste udalosti zasahujú takmer dve desiatky hasičov z Trnavy. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiar vypukol v priestoroch strednej školy, v ktorých sa nachádzajú laboratória a sklad,“ uvádza prezídium na Facebooku.

V Trnave začala horieť stredná škola. Na mieste zasahujú desiatky hasičov, pri požiari sa nik nezranil
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

V Trnave začala horieť stredná škola. Na mieste zasahujú desiatky hasičov, pri požiari sa nik nezranil
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Domov
Zdieľať
Diskusia