Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 23. 1. 2020
17:02
Poslíček napľul zákazníkovi na pizzu, teraz mu hrozí väzenie na 18 rokov. Už musel zaplatiť pokutu vo výške 600 €, tureckej prokuratúre to ale nestačí.Poslíček napľul zákazníkovi na pizzu, teraz mu hrozí väzenie na 18 rokov. Už musel zaplatiť pokutu vo výške 600 €, tureckej prokuratúre to ale nestačí.
15:17
13:51
Agenta Smitha v Matrixe 4 neuvidíme. Hugo Weaving vysvetľuje, prečo sa nevrátil ani ako Red Skull v Avengers: Endgame.
12:37
12:01
Za smrť rapera Juice WRLDa môže kodeín a oxykodón. Lekári po pitve zistili, že išlo o náhodné predávkovanie.Za smrť rapera Juice WRLDa môže kodeín a oxykodón. Lekári po pitve zistili, že išlo o náhodné predávkovanie.
11:47
Slipknot vystúpi prvýkrát na Slovensku. Americká nu-metalová legenda v Bratislave oslávi svoje 25. výročie pôsobenia na hudobnej scéne.
11:20
10:13
Brazílčan Neymar predviedol úsmevnú prihrávku zadkom. Internet sa na netradičnej asistencii zabáva.Brazílčan Neymar predviedol úsmevnú prihrávku zadkom. Internet sa na netradičnej asistencii zabáva.
9:50
Slovenská modelka sa zasnúbila s celosvetovo známou herečkou. Na Instagrame im pogratuloval aj Ricky Martin.Slovenská modelka sa zasnúbila s celosvetovo známou herečkou. Na Instagrame im pogratuloval aj Ricky Martin.