Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2020, 12:41
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Elizabeth Debicki si v posledných 2 sériách The Crown zahrá Princeznú Dianu. Princa Phillipa si zahrá herec z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY THE CROWN
Uložiť Uložené

4. série The Crown sa dočkáme v roku 2022.

Úspešný a kvalitný historický seriál The Crown od Netflixu mal pôvodne skončiť 5. sériou. Našťastie, ho streamovací gigant predĺžil o 6. sériu. Na obe si ale ešte počkáme. Stále totiž čakáme na 4. sériu, ktorá by mala doraziť tento rok. Tá 5. potom zrejme dorazí až v roku 2022.

Odporúčané
Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 15. augusta 2020, 12:43

Po Claire Foy a Olivii Colman, ktoré stvárnili Kráľovnú Elizabeth v prvých 4 sériách ako mladú a staršiu ženu, sa roly zhostí Imelda Staunton. Tú poznáš ako Dolores Umbridgeovú z Harryho Pottera. Posledné dve série sa zamerajú na život Kráľovnej Elizabeth v „dôchodcovskom“ veku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia