Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 23. 7. 2020
16:43
Matovič na schôdzi o svojom odvolávaní rečnil hodinu a pol: Nehanbíte sa, páni? Vy idete moralizovať po 12 rokoch rozkrádačky?Matovič na schôdzi o svojom odvolávaní rečnil hodinu a pol: Nehanbíte sa, páni? Vy idete moralizovať po 12 rokoch rozkrádačky?
15:24
V Nemecku odsúdili 93-ročného nacistického strážnika. Dostal dvojročnú podmienku, ale vinu nikdy nepriznal.V Nemecku odsúdili 93-ročného nacistického strážnika. Dostal dvojročnú podmienku, ale vinu nikdy nepriznal.
14:40
Sex počas pandémie si užívajte cez glory hole, radia kanadské úrady. Predchádzať tak budeš zbytočnému kontaktu s tvárou.Sex počas pandémie si užívajte cez glory hole, radia kanadské úrady. Predchádzať tak budeš zbytočnému kontaktu s tvárou.
13:44
Kim Kardashian okomentovala bipolárnu poruchu Kanyeho Westa. Je komplikovaný génius, ktorý si občas nechce nechať pomôcť.Kim Kardashian okomentovala bipolárnu poruchu Kanyeho Westa. Je komplikovaný génius, ktorý si občas nechce nechať pomôcť.
12:13
V Česku rozmiestnia 50 konopných automatov. Čo všetko budú obsahovať?V Česku rozmiestnia 50 konopných automatov. Čo všetko budú obsahovať?
10:45
Mladí Slováci v lete častejšie fajčia marihuanu, boháči neodolajú kokaínu, hovorí riaditeľ Centra pre liečbu drogových závislostí.Mladí Slováci v lete častejšie fajčia marihuanu, boháči neodolajú kokaínu, hovorí riaditeľ Centra pre liečbu drogových závislostí.
10:00
Matovič: Na Fica si spomínajú kvôli mladým dievčatám a alkoholu, opisoval reakcie európskych lídrov na bývalého premiéra.
9:15
Remake Mafie nás potrápi aj legendárnymi pretekmi. Ako sa grafika a postavy hry zmenili za takmer 20 rokov?Remake Mafie nás potrápi aj legendárnymi pretekmi. Ako sa grafika a postavy hry zmenili za takmer 20 rokov?
8:30
Matovičova diplomovka nie je plagiát. Titul dostal oprávnene, vraví dekan Fakulty manažmentu UK.Matovičova diplomovka nie je plagiát. Titul dostal oprávnene, vraví dekan Fakulty manažmentu UK.
8:04
Toto je nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre.Toto je nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre.
7:16
Sima vydáva rozchodovú hymnu: Myslela som, že sme si súdení.Sima vydáva rozchodovú hymnu: Myslela som, že sme si súdení.