Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 14. 7. 2020
13:05
Boris Kollár sa raduje z prehry liberalizmu v Poľsku. Zdieľa dezinformačný web a želá Dudovi veľa úspechov.Boris Kollár sa raduje z prehry liberalizmu v Poľsku. Zdieľa dezinformačný web a želá Dudovi veľa úspechov.
12:09
Z tringeltov by sa nemali strhávať dane a odvody, navrhujú poslanci v reakcii na koronavírusovú krízu. Obaja poslanci tringelt považujú za osobný dar obsluhujúcemu personálu, ak si ho svojou prácou a starostlivosťou o zákazníka zaslúžil, avšak platba kartou týchto zamestnancov zbytočne oberá o množstvo peňazí navyše.
11:42
Na dovolenku z Viedne do Bulharska tak skoro nepoletíš. Rakúsko zakázalo lety aj so Spojeným kráľovstvom.Na dovolenku z Viedne do Bulharska tak skoro nepoletíš. Rakúsko zakázalo lety aj so Spojeným kráľovstvom.
8:24
Moderátor legendárnych Mythbusters zomrel vo veku 49 rokov. V televíznej šou budoval elektroniku aj robotov.Moderátor legendárnych Mythbusters zomrel vo veku 49 rokov.V televíznej šou budoval elektroniku aj robotov.
7:07
Som prekvapený, že ma ešte nezabili, konštatuje Tekashi. Vysmieva sa fejkovým fanúšikom, ktorí podporujú umelcov až po smrti.Som prekvapený, že ma ešte nezabili, konštatuje Tekashi. Vysmieva sa fejkovým fanúšikom, ktorí podporujú umelcov až po smrti.
Pondelok 13. 7. 2020
22:24
Disneyland na Floride opäť otvorili. V rovnaký deň pribudol v americkom štáte rekordný počet nakazených
21:41
Polícia našla telo v jazere v Kalifornii. Zrejme patrí stratenej herečke známej z muzikálu GleePolícia našla telo v jazere v Kalifornii. Zrejme patrí stratenej herečke známej z muzikálu Glee