Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 11:10
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Aktualizované: Po petržalskom podpaľačovi oficiálne nevyhlásili pátranie, polícia napriek tomu zisťuje, kde je

NEWS
Uložiť Uložené

Muž na úteku sa vyznačuje nestabilným a agresívnym správaním.

Aktualizované 23.7. o 16:45

Koncom mája nakráčal okolo piatej nadránom do petržalskej firmy Todos vtedy neznámy páchateľ, ktorý podpálil niekoľko áut a z miesta činu ušiel. Bratislavčania sa divili, či sa do mesta vracajú mafiánske praktiky 90. rokov, ale páchateľa našťastie zachytila kamera a členovia známej skupiny HAKA ho vypátrali v priebehu niekoľkých desiatok minút a muž skončil v rukách polície.

Na úteku je nebezpečný podpaľač, ktorý v Petržalke spôsobil škodu za 200-tisíc eur. Vraj sa chce pomstiť, píše HAKA
Zdroj: HAKA/Facebook

Na mieste činu polial Peter Pokorný viacero luxusných áut horľavinou a vozidlá podpálil, čím spôsobil škodu za viac ako 200-tisíc eur. Muži zákona ho po zadržaní predviedli pred sudcu, ktorý ho vzal do väzby, lenže tam si dlho neposedel.

Odporúčané
Identitu podpaľača z Bratislavy odhalili do 30 minút. Ako prebiehalo rýchle zadržanie páchateľa? (Rozhovor) Identitu podpaľača z Bratislavy odhalili do 30 minút. Ako prebiehalo rýchle zadržanie páchateľa? (Rozhovor) 28. mája 2020, 8:45

Na základe posudku znalkyne ho z väzby prepustili a umiestili ho na psychiatrické oddelenie v bratislavskej nemocnici na Antolskej ulici. V posudku sa hovorí o tom, že Pokorný nie je na základe svojho psychologického stavu spôsobilý niesť trestnoprávne konanie, a preto putoval do nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia