Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 16:43
Čas čítania 3:05
Tímea Krauszová

Matovič na schôdzi o svojom odvolávaní rečnil hodinu a pol: Nehanbíte sa, páni? Vy idete moralizovať po 12 rokoch rozkrádačky?

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Vyberáme z dnešného prejavu premiéra na mimoriadnej schôdzi parlamentu.

Dnes prebieha mimoriadna schôdza parlamentu, ktorej jediným bodom je odvolávanie premiéra Igora Matoviča. Návrh podali poslanci zo strany Smer a Hlas, po obednej prestávke prišiel rad na vystúpenie predsedu vlády. Ten povedal, že si prejav dopredu nepripravil. Bol to „freestyle“ a napokon trval vyše hodiny.

Stihol skritizovať Smer a predchádzajúce vlády, čítal svoje statusy na Facebooku a rozprával aj o tom, čo sa dozvedel na samite v Bruseli. 

Odporúčané
Kričal, oháňal sa detektorom lži a nadával novinárom. Takto perlil premiér Igor Matovič na tlačovke o plagiáte svojej diplomovky Kričal, oháňal sa detektorom lži a nadával novinárom. Takto perlil premiér Igor Matovič na tlačovke o plagiáte svojej diplomovky 23. júla 2020, 10:00

„Nehanbíte sa, páni? Vy idete moralizovať po 12 rokoch rozkrádačky zo spoločného? Vy máte morálne právo dnes niekoho súdiť? Myslel som si, že máte Boha pri sebe, budete mlčať štyri roky a čakať, kým zaklope NAKA,“ začal zostra a kritizoval viacerých politikov. 

Richarda Rašiho (Hlas) nazval Paškovou podržtaškou, o Blanárovi povedal, že ako župan v Žiline kúpil jeden CT prístroj za cenu dvoch, a teda okradol chorých ľudí. Peter Žiga z Hlasu podľa Matoviča vraj potreboval „nafutrovať rodinnú firmu“  a skritizoval aj generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára a špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika.

Domov
Zdieľať
Diskusia