Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 26. 9. 2020
13:33
V španielskej vinárni vytieklo 50 000 litrov vína. Ľudia sa len prizerali, ako sa valí po ceste.V španielskej vinárni vytieklo 50 000 litrov vína. Ľudia sa len prizerali, ako sa valí po ceste.
12:05
11:29
Matovič o novom rekorde nakazených: Situácia je mimoriadne vážna, opäť preberám vedenie boja do vlastných rúk.Matovič o novom rekorde nakazených: Situácia je mimoriadne vážna, opäť preberám vedenie boja do vlastných rúk.
10:58
SHMÚ vydáva varovanie pred povodňami. Ktoré regióny sú ohrozené?SHMÚ vydáva varovanie pred povodňami. Ktoré regióny sú ohrozené?
8:34
V Česku v piatok pribudlo takmer 3 000 nových prípadov koronavírusu. Ide o druhý najvyšší počet od začiatku pandémie.V Česku v piatok pribudlo takmer 3 000 nových prípadov koronavírusu. Ide o druhý najvyšší počet od začiatku pandémie.
7:11
Beth má obrovský šachový talent, no je aj závislá od sedatív. Netflix uvedie adaptáciu románu The Queen's Gambit.Beth má obrovský šachový talent, no je aj závislá od sedatív. Netflix uvedie adaptáciu románu The Queen's Gambit.
Piatok 25. 9. 2020
21:21
„Hocikedy aj 20 hodín v práci, párkrát som tam veru aj prespal, víkendy skoro vždy v práci, stovky stretnutí, rokovaní, desiatky výjazdov po Slovensku, viacero rokovaní v zahraničí, množstvo zdedených káuz v rezorte, veľké rozpočtové problémy po ´manažéroch z SNS´, potrebné personálne výmeny,“ zhodnotil svoju prácu v úrade minister obrany Jaroslav Naď. Ako sa darí vláde po prvých 6 mesiacoch? Vybrali sme 5 ministerstiev, ktoré odviedli počas prvého polroka novej vlády Igora Matoviča najlepšiu prácu bez ohľadu na pandémiu.„Hocikedy aj 20 hodín v práci, párkrát som tam veru aj prespal, víkendy skoro vždy v práci, stovky stretnutí, rokovaní, desiatky výjazdov po Slovensku, viacero rokovaní v zahraničí, množstvo zdedených káuz v rezorte, veľké rozpočtové problémy po ´manažéroch z SNS´, potrebné personálne výmeny,“ zhodnotil svoju prácu v úrade minister obrany Jaroslav Naď. Ako sa darí vláde po prvých 6 mesiacoch? Vybrali sme 5 ministerstiev, ktoré odviedli počas prvého polroka novej vlády Igora Matoviča najlepšiu prácu bez ohľadu na pandémiu.
20:04
18:51
Selena Gomez sa už nehanbí za svoju jazvu po transplatácii obličky: Cítim sa sebavedomá po tom, čím som si prešla.Selena Gomez sa už nehanbí za svoju jazvu po transplatácii obličky: Cítim sa sebavedomá po tom, čím som si prešla.
17:11
Do Bratislavy sa vrátil Prior. V novej prevádzke si nájdu svoje milovníci jedla aj street artu.Do Bratislavy sa vrátil Prior. V novej prevádzke si nájdu svoje milovníci jedla aj street artu.