Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 14. 10. 2020
12:50
Vláda zvyšuje pomoc pre podnikateľov postihnutých koronakrízou. Kompenzácie by mali dostať reštaurácie, umelci aj zdravotníci.Vláda zvyšuje pomoc pre podnikateľov postihnutých koronakrízou. Kompenzácie by mali dostať reštaurácie, umelci aj zdravotníci.
11:14
Asteroid smerujúci k Zemi nie je asteroid. Vedci tvrdia, že ide o odpad z roku 1966.Asteroid smerujúci k Zemi nie je asteroid. Vedci tvrdia, že ide o odpad z roku 1966.
7:58
Matovič považuje Sulíkov kompromisný návrh za tliachaniny. Vláda podľa premiéra nerozhoduje o zatváraní reštaurácií.Matovič považuje Sulíkov kompromisný návrh za tliachaniny. Vláda podľa premiéra nerozhoduje o zatváraní reštaurácií.
6:35
Opätovné nakazenie koronavírusom môže mať ešte ťažší priebeh, varujú vedci. Pacienti, ktorí prekonali COVID-19, môžu mať pri opätovnom infikovaní ešte silnejšie príznaky.Opätovné nakazenie koronavírusom môže mať ešte ťažší priebeh, varujú vedci. Pacienti, ktorí prekonali COVID-19, môžu mať pri opätovnom infikovaní ešte silnejšie príznaky.
Utorok 13. 10. 2020
23:39
Areál Machu Picchu otvorili pre jediného turistu. Na návštevu čakal sedem mesiacov.Areál Machu Picchu otvorili pre jediného turistu. Na návštevu čakal sedem mesiacov.
21:05
Družke Mikuláša Varehu hrozí 5 rokov basy. Pred súd ide za nevyplatené mzdy.Družke Mikuláša Varehu hrozí 5 rokov basy. Pred súd ide za nevyplatené mzdy.
20:29
Zuzana Čaputová: Komunikácia Matoviča má rezervy, ľudia nechcú vidieť konflikt so Sulíkom.„Opatreniam dôverujem, viem, že je to sprísnenie tej situácie. Je dôležité, aby sa krízový štáb rozhodoval na základe dát, o tom niet pochýb,“ skonštatovala prezidentka Zuzana Čaputová v mimoriadnej relácii TV Markíza.