Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 19. 8. 2020
21:34
Vo Švédsku zomrelo najviac ľudí za posledných 150 rokov. Zabil ich koronavírus a mierne karanténne opatrenia?.Vo Švédsku zomrelo najviac ľudí za posledných 150 rokov. Zabil ich koronavírus a mierne karanténne opatrenia?.
20:20
Čo hovorí Rytmus o MMA zápase youtuberov Explo vs. Vláďa? O názor sa taktiež podelili Karlos Vémola a Jirka Král.Čo hovorí Rytmus o MMA zápase youtuberov Explo vs. Vláďa? O názor sa taktiež podelili Karlos Vémola a Jirka Král.
19:32
YouTuber mal po krk ľudí, ktorí nenosia rúška. Vymyslel pištoľ, ktorá im jedno vystrelí priamo do tváre.YouTuber mal po krk ľudí, ktorí nenosia rúška. Vymyslel pištoľ, ktorá im jedno vystrelí priamo do tváre.
18:01
Nevieš si vybrať, čo pozerať? Na Netflixe pribudlo tlačidlo Shuffle.Nevieš si vybrať, čo pozerať? Na Netflixe pribudlo tlačidlo Shuffle.
15:12
Sklamaný Andruskó píše z väzenia. Vraj sa cíti podvedený, že dostal až 15 rokov.Sklamaný Andruskó píše z väzenia. Vraj sa cíti podvedený, že dostal až 15 rokov.
12:57
Trump chcel chytiť manželku za ruku, opakovane to odmietla. Rihanna a 50 Cent si kvôli tomu z prezidenta uťahujú.Trump chcel chytiť manželku za ruku, opakovane to odmietla. Rihanna a 50 Cent si kvôli tomu z prezidenta uťahujú.
9:12
Kotlebovi zmazal YouTube konšpiračné video. Zľahčoval v ňom koronavírus a klamal o vdychovaní CO2.Kotlebovi zmazal YouTube konšpiračné video. Zľahčoval v ňom koronavírus a klamal o vdychovaní CO2.
7:48
Ďalšou obeťou silných búrok je Humenné. Voda zatopila obývačky aj pivnice rodinných domov.Ďalšou obeťou silných búrok je Humenné. Voda zatopila obývačky aj pivnice rodinných domov.