Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 21:05
Čas čítania 0:50
Miriam Rumanková

Družke Mikuláša Varehu hrozí 5 rokov basy. Pred súd ide za nevyplatené mzdy

NEWS
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je jasné, kedy bude vytýčené hlavné pojednávanie.

Daniela Bodnárova, družka bývalého samozvaného kráľa Zemplína, sa postaví pred súd pre nevyplatené mzdy vo firme Jomado. Táto firma v minulosti prevádzkovala legendárnu benzínovú pumpu Agent 007 pri Slovenskom Novom Meste. Informuje o tom portál Aktuality

Odporúčané
Mikuláš Vareha sa vracia: Vo väzení by mali byť štátne bordely. Rómom dám do lesa služobné slony, boxeri budú dojiť kravy Mikuláš Vareha sa vracia: Vo väzení by mali byť štátne bordely. Rómom dám do lesa služobné slony, boxeri budú dojiť kravy 6. augusta 2020, 10:45

Po tom, ako sa Mikuláš Vareha dostal do väzenia pre podvody s DPH, väčšinu jeho firiem prevzala práve jeho družka. Daniela Bodnárová sa stala aj ich štatutárkou. Medzi tieto firmy patrila aj spomínaná firma Jomado. Varehova družka nedokázala udržiavať firmy, a tak viaceré skončili a zostali po nich dlhy. 

„Už je to dávno. Ja som jednoducho vtedy nemala peniaze na výplaty. Keď Mikiho (Vareha) zatvorili, tak polícia zobrala všetky účtovné doklady, ktoré nám ani nikdy nevrátili. Ja som nevedela, čo mám vlastne, kde zaplatiť, ani kde mám ešte nejaké financie. Jednoducho som nemala o ničom prehľad,“  povedala Daniela pre Aktuality. Ďalej sa vyjadrila, že v súčasnosti nemá ona a ani jej druh peniaze na to, aby mohli svoje podlžnosti vyrovnať. 

Daniela Bodnárová odmieta svoju vinu, ale prokurátor má na prípad iný pohľad.. Na základe vyšetrovania či znaleckých posudkov obžaloba tvrdí, že Jomado malo v rokoch 2011-2012 dosť peňazí na výplatu miezd zamestnancom. Suma, ktorú Bodnárová dlží, je vyše 9-tisíc eur, spoločne s odvodmi do zdravotnej a sociálnej poisťovne. 

O prípade bude rozhodovať okresný súd v Trebišove.

Domov
Zdieľať
Diskusia