Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2020, 20:04
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Fašisti majú mozog šimpanza, nerobím hudbu pre jednoduchých poslucháčov rádia. Pil C spravil zoznam vecí, ktoré sú mu ukradnuté

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C zverejnil pred pár dňami na Instagrame výzvu, kde fanúšikom napísal, že ak zvládnu napísať 10-tisíc komentárov pod jeho fotku, zverejní nikdy nevydaný track.

Pil C sa po novinke s názvom Hawaii vracia späť k staršej tvorbe, konkrétne ku tracku MP2, ktorý je pokračovaním rovnomennej skladby z prvého albumu Hype. Táto vec vznikla približne pred rokom a pol, koncepčne ani kvalitatívne sa však autorovi nehodila na žiadny projekt. 

„Pôvodne som to nechcel dávať von, lebo mi to nepasovalo do konceptu na 2086, predsa len, mám vyššie nároky a hento je dosť jednoduchá a priama vec. Hovorím si, že čo s tým, tak som to nechal zostarnúť v šuflíku, ale potom som to púšťal len tak ľuďom a hovorili mi, nech to dám von,“ popisuje Pil C dôvody, prečo skladbu najprv nevydal a nakoniec sa rozhodol pre opak. 

Odporúčané
Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo 30. augusta 2020, 19:00

„Dal som výzvu, že 5-tisíc komentov, dali to za 40 minút, dal som 10-tisíc, dali to za necelý deň, keby dam 20-tisíc komentov, dajú to tiež. Tak som to je*ol von, mám p*či,“ dodáva Pil C pre Refresher príznačne k názvu samotnej skladby. 

V tomto prípade sme sa nedočkali žiadneho vizuálu a v konečnom dôsledku ani umiestnenia na YouTube. 

Na základe Instagramu máme možnosť vidieť, že Pil C stále pracuje na nových veciach a trávi veľa času v štúdiu, očakávame teda, že sa najneskôr po novom roku prihlási s novým projektom.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia