Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 6. 4. 2021
19:04
Youtuber Matúš a Sloboda zvierat vytvorili prvého psieho chatbota. Vyskúšaj si, čo musí absolvovať každý majiteľ psíka.Youtuber Matúš a Sloboda zvierat vytvorili prvého psieho chatbota. Vyskúšaj si, čo musí absolvovať každý majiteľ psíka.
18:26
Masívny únik z OnlyFans: na internete sa objavili nahé fotky 280 modeliek.Masívny únik z OnlyFans: na internete sa objavili nahé fotky 280 modeliek.
18:05
EMA poprela spojitosť medzi vakcínami spoločnosti AstraZeneca a krvnými zrazeninami aj napriek tomu, že ich významný predstaviteľ tvrdil opak.
15:35
Sovietsky zväz začiatkom 90. rokov natočil Pána prsteňov. Pozrieť si ho môžeš teraz na YouTube.Sovietsky zväz začiatkom 90. rokov natočil Pána prsteňov. Pozrieť si ho môžeš teraz na YouTube.
13:32
Peter Sagan údajne končí v tíme BORA. Necítim sa byť starý, ale ak ma nechcú, budem prvý, kto odíde.
12:07
Na Slovensku máme iný Sputnik, o akom písal prestížny Lancet. ŠÚKL stále nedokáže posúdiť jeho bezpečnosť.Na Slovensku máme iný Sputnik, o akom písal prestížny Lancet. ŠÚKL stále nedokáže posúdiť jeho bezpečnosť.
11:39
Sexistický blud vyhral Igor Matovič. Keby vraj neboli ženy, nemali by sme sa na čo pozerať a naše brušká by plakali.Sexistický blud vyhral Igor Matovič. Keby vraj neboli ženy, nemali by sme sa na čo pozerať a naše brušká by plakali.
10:56
Poznáme percento účasti sčítania obyvateľov. Za nesčítanie hrozí pokuta do 250 eur.Poznáme percento účasti sčítania obyvateľov. Za nesčítanie hrozí pokuta do 250 eur.
9:31
Pokuta 5 000 dolárov a stopka na 3 roky. Mladá slovenská tenistka ovplyvňovala zápasy.Pokuta 5 000 dolárov a stopka na 3 roky. Mladá slovenská tenistka ovplyvňovala zápasy.
8:50
Už sa len modlíme, hovoria o DMXovi najbližší. Po infarkte nejaví známky života.Už sa len modlíme, hovoria o DMXovi najbližší. Po infarkte nejaví známky života.