Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 27. 3. 2021
12:17
Demisia neznamená bezvládie. Ak by Matovič odstúpil, jeho kabinet by do vymenovania novej garnitúry vládol naďalej.Demisia neznamená bezvládie. Ak by Matovič odstúpil, jeho kabinet by do vymenovania novej garnitúry vládol naďalej.
10:02
Na Slovensku zomrelo ďalších 53 ľudí na koronavírus. PCR a AG testy odhalili dokopy 3 099 pozitívnych.
Piatok 26. 3. 2021
22:14
21:34
20:19
Francúzski someliéri sa chcú očkovať skôr, od vlády žiadajú výnimku. Ak pre koronavírus stratia chuť a čuch, prídu aj o prácu.Francúzski someliéri sa chcú očkovať skôr, od vlády žiadajú výnimku. Ak pre koronavírus stratia chuť a čuch, prídu aj o prácu.
18:41
Ghost of Tsushima sa stane filmom. Skvelú hru od PlayStation natočí režisér Johna Wicka.Ghost of Tsushima sa stane filmom. Skvelú hru od PlayStation natočí režisér Johna Wicka.
16:54
Kedy sa uvoľnia opatrenia? Chceme postupne zapínať život späť, ako sme ho poznali predtým, tvrdí Heger.Kedy sa uvoľnia opatrenia? Chceme postupne zapínať život späť, ako sme ho poznali predtým, tvrdí Heger.
14:40
Zsuzsová píše listy z väzby prezidentke aj Borisovi Kollárovi. Sťažuje sa na Daniela Lipšica, vraj sa bojí o život.Zsuzsová píše listy z väzby prezidentke aj Borisovi Kollárovi. Sťažuje sa na Daniela Lipšica, vraj sa bojí o život.