Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2021, 11:51
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Aktualizované: Služba Google má na Slovensku masívny výpadok, problémy hlásia primárne Bratislavčania

TECH BRATISLAVA GOOGLE
Uložiť Uložené

Slováci hlásia hromadný výpadok služby Google.

Aktualizované o 12.10 h: Výpadok sa týka pravdepodobne len používateľov poskytovateľa UPC. 

V utorok dopoludnia vo väčších mestách na Slovensku hlásili ľudia hromadné problémy s vyhľadávačom Google a ďalšími pridruženými službami od spoločnosti. Podľa portálu Downdetector sa technické problémy začali objavovať pred jedenástou hodinou a pretrvávali až do obeda, niektorí už tvrdia, že platforma opäť pracuje správne. 

Odporúčané
Poznáme percento účasti sčítania obyvateľov. Za nesčítanie hrozí pokuta do 250 eur Poznáme percento účasti sčítania obyvateľov. Za nesčítanie hrozí pokuta do 250 eur 6. apríla 2021, 10:56
Google
Zdroj: Downdetector.sk

Google mal najrozsiahlejší výpadok v hlavnom meste, problémy s prihlásením sa a vyhľadávaním hlásili aj v Žiline, Martine, Prešove a Košiciach.

Pravdepodobne ide o lokálny výpadok, keďže na rozdiel od tých predchádzajúcich tentoraz Downdetector nezachytil hromadné nahlasovanie technických problémov v Spojených štátoch. Zopár ľudí reportovalo komplikácie z väčších českých miest. 

​Spoločnosť UPC Broadband Slovakia na Facebooku informovala o výpadku internetového pripojenia. 

„Vážení zákazníci, ospravedlňte, prosím, aktuálny výpadok internetu spôsobený výpadkom peeringových liniek. V dôsledku toho nie je možné načítanie jednotlivých internetových stránok. Pracujeme na čo najskoršom odstránení poruchy. Ďakujeme za pochopenie,“ napísali na sociálnej sieti. 

Google
Zdroj: Downdetector.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia