Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 5. 5. 2021
13:01
12:17
Múčne červy v slovenských kuchyniach: krajiny EÚ ich schválili ako bezpečné na konzumáciu.Múčne červy v slovenských kuchyniach: krajiny EÚ ich schválili ako bezpečné na konzumáciu.
8:46
Billie Eilish sa pýši hlbokým výstrihom. Zverejnila ďalšie zvodné fotografie pre Vogue.Billie Eilish sa pýši hlbokým výstrihom. Zverejnila ďalšie zvodné fotografie pre Vogue.
Utorok 4. 5. 2021
22:05
„Na začiatku to bolo hrozne ťažké. Bola som študentkou na gymnáziu v Krupine, nepoznala som nikoho. Nemala som nijakých spolužiakov alebo kamošov, čo by festival robili so mnou. Po strednej škole som začala pracovať v Bratislave v KC Dunaj ako produkčná a nabrala som skúsenosti s organizáciou podujatí, zoznámila som sa s ľuďmi z kultúrneho prostredia. Začala som o Atmosfére viac hovoriť a postupne sa ku mne pridávali ľudia, ktorí ju chceli spoluorganizovať.“ Prečítaj si náš rozhovor so zakladateľkou festivalu Atmosféra.
15:41
Doctor Strange sa mal objaviť vo finále WandaVision. Šéfovia štúdia Marvel však nechceli, aby situáciu zase zachraňoval beloch.Doctor Strange sa mal objaviť vo finále WandaVision. Šéfovia štúdia Marvel však nechceli, aby situáciu zase zachraňoval beloch.