Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021 o 9:54
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Rozvod Gatesovcov môže prepísať históriu. Deliť si budú približne 130 miliárd dolárov

Rozvod Gatesovcov môže prepísať históriu. Deliť si budú približne 130 miliárd dolárov
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images
OSOBNOSTI BILL GATES
Uložiť Uložené

Bill Gates tak zrejme vypadne z prvej desiatky najbohatších ľudí na svete.

Bill a Melinda Gatesovci patrili medzi najbohatšie páry na svete. Predvčerom však oznámili, že sa po dlhých 27 rokoch rozvádzajú. Podľa britského denníka Daily Mail z dokumentov týkajúcich sa žiadosti o rozvod vyplýva, že keď sa v roku 1994 zobrali, nepodpísali predmanželskú zmluvu.

Ich rozvodové konanie sa preto môže stať jedným z historicky najdrahších. Obdobne to bolo aj v prípade rozvodu lídra Amazonu Jeffa Bezonsa a jeho vtedajšej manželky MacKenzie z roku 2019.

Odporúčané
Je jedným z najbohatších ľudí na svete, no jeho deťom príliš veľa nezostane. Toto je 11 zaujímavostí o Billovi Gatesovi Je jedným z najbohatších ľudí na svete, no jeho deťom príliš veľa nezostane. Toto je 11 zaujímavostí o Billovi Gatesovi 18. júla 2020 o 15:59

Spoločný majetok Billa a Melindy má totiž hodnotu približne 124 miliárd dolárov a zahŕňa nehnuteľnosti v piatich štátoch, množstvo lietadiel, automobilov a aj umelecké diela slávneho Leonarda da Vinci.

Ak by sa ich majetok rozdelil presne na polovicu, Bill Gates by sa v rebríčku najbohatších ľudí sveta podľa Daily Mail prepadol zo 4. priečky na približne 17. pozíciu. V rebríčku Forbesu sa v prvej trojke nachádzajú Jeff Bezos (177 miliárd), Elon Musk (151 miliárd) a Bernard Arnault (150 miliárd) so svojou rodinou.

Domov
Zdieľať
Diskusia