Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. mája 2021, 20:44
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

VIDEO: Muž jazdil na diaľnici v protismere, nezastavil ani po výstrele policajtov

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Šoféra museli policajti po náraze z auta vytiahnuť, vystúpiť totiž odmietol a v aute sa zamkol.

Bratislavská polícia sa výstrelom do pneumatík snažila v noci zastaviť vodiča, ktorý jazdil na diaľnici D1 v protismere. Polícia o tom informuje na Facebooku, kde zverejnila aj videozáznam z diaľničnej kamery. Šofér aj po výstrele pokračoval v jazde, ktorú ukončil až náraz do policajného auta. 

Odporúčané
Ako sa žije Michalovi Ficovi a koľko detí má Boris Kollár? Pozreli sme sa na životy detí bohatých Slovákov Ako sa žije Michalovi Ficovi a koľko detí má Boris Kollár? Pozreli sme sa na životy detí bohatých Slovákov 3. mája 2021, 14:30

Zamkol sa v aute a nechcel vystúpiť

Strelili mu do pneumatiky a ani to ho nezastavilo. Muž za volantom smeroval od Zlatých pieskov do Petržalky, jazdil na opačnej strane diaľnice. Napokon ho zastavila až zrážka so služobným policajným autom. Šoféra museli policajti po náraze z auta vytiahnuť, vystúpiť totiž odmietol a v aute sa zamkol.

„Oboma rukami mal držať volant svojho vozidla a súčasne zvyšoval otáčky motora. V zmysle odvrátenia ďalšieho priamo hroziaceho nebezpečenstva, a to pokračovania v jazde v protismere, jeden z policajtov rozbil okno na vodičovom aute a za použitia hmatov a chvatov muža z auta vytiahol,“ opisuje polícia na sociálnej sieti.

Policajti ho zadržali, aj po nasadení pút sa však správal agresívne a kládol odpor. Je možné, že bol pod vplyvom omamných látok, potvrdiť to majú až výsledky toxikologických testov.

Domov
Zdieľať
Diskusia