Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 21. 11. 2021
19:32
15:49
Nemecko plánuje legalizovať marihuanu. V licencovaných obchodoch si ju budú môcť ľudia kúpiť na rekreačnú konzumáciu.Nemecko plánuje legalizovať marihuanu. V licencovaných obchodoch si ju budú môcť ľudia kúpiť na rekreačnú konzumáciu.
13:08
Pellegrini varuje, že povinné očkovanie by spôsobilo nepokoje v uliciach. Exminister zdravotníctva Krajčí vakcináciu podporuje.Pellegrini varuje, že povinné očkovanie by spôsobilo nepokoje v uliciach. Exminister zdravotníctva Krajčí vakcináciu podporuje.
10:42
Seriál Arcane oficiálne dostane druhú sériu. Hit Netflixu zo sveta League of Legends valcuje sledovanosť aj recenzie.Seriál Arcane oficiálne dostane druhú sériu. Hit Netflixu zo sveta League of Legends valcuje sledovanosť aj recenzie.
Sobota 20. 11. 2021
19:14
Na Slovensku dnes namerali 17 stupňov Celzia. Je takmer december a teploty dosahujú rekordy.
17:09
Hodinu od Bratislavy protestuje proti lockdownu 30 000 ľudí. Napätie v Rakúsku rastie, demonštranti hádžu do policajtov fľaše.Hodinu od Bratislavy protestuje proti lockdownu 30 000 ľudí. Napätie v Rakúsku rastie, demonštranti hádžu do policajtov fľaše.
16:06
15:37
V americkom štáte Ohio chcú presadiť zákaz interrupcie hneď po počatí. Ide o extrémne sprísnenie interrupčného zákona.V americkom štáte Ohio chcú presadiť zákaz interrupcie hneď po počatí.Ide o extrémne sprísnenie interrupčného zákona.
14:23
Petra Vlhová vyhrala úvodné preteky Svetového pohára v slalome. V oboch kolách vo fínskom Levi skončila na 1. mieste.