Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 7. 2. 2022
16:07
15:56
Austrália, Portugalsko aj Grécko uvoľňujú opatrenia. Do týchto krajín sa už dostaneš bez problémov, ak si plne zaočkovaný.
14:47
ZOH 2022: Hokejistky odohrali zápas v respirátoroch. Kanaďanky porazili Rusky 6 : 1.ZOH 2022: Hokejistky odohrali zápas v respirátoroch. Kanaďanky porazili Rusky 6 : 1.
14:16
Sputnik V rakúska vláda neuzná ako súčasť povinného očkovania.Od soboty musia byť zaočkovaní všetci nad 18 rokov.
12:37
Severná Kórea ukradla kryptomeny v hodnote miliónov dolárov, tvrdí OSN. Financuje nimi balistické rakety a jadrový program.Severná Kórea ukradla kryptomeny v hodnote miliónov dolárov, tvrdí OSN. Financuje nimi balistické rakety a jadrový program.
11:43
Z variantu omikron ťa môžu bolieť oči a uši. K príznakom môžu patriť aj tráviace ťažkosti, kýchanie a bolesti chrbtice.
11:12
Európski politici vrátane Ivana Korčoka mieria do Ruska a na Ukrajinu.  Dúfajú, že sa im podarí deeskalovať napätie na hraniciach.Európski politici vrátane Ivana Korčoka mieria do Ruska a na Ukrajinu. Dúfajú, že sa im podarí deeskalovať napätie na hraniciach.
9:36
Dnes si daj pozor na vietor a snehové záveje. Meteorológovia neodporúčajú pešiu turistiku ani horolezectvo.Dnes si daj pozor na vietor a snehové záveje. Meteorológovia neodporúčajú pešiu turistiku ani horolezectvo.
9:00
Na vulgárnom Marcelovi Merčiakovi sa zabáva slovenský internet. „Zatiaľ najlepší výkon našich v Pekingu,“ smejú sa sociálne siete.Na vulgárnom Marcelovi Merčiakovi sa zabáva slovenský internet. „Zatiaľ najlepší výkon našich v Pekingu,“ smejú sa sociálne siete.