Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 16. 2. 2022
9:18
„Najstrašidelnejší muž sveta“ vyzýva The Rocka na boxerský súboj. Zarobili by sme celý majetok, odkazuje známemu hercovi.„Najstrašidelnejší muž sveta“ vyzýva The Rocka na boxerský súboj. Zarobili by sme celý majetok, odkazuje známemu hercovi.
6:55
Ana de Armas zvádza Bena Afflecka a vkladá jeho ruku medzi svoje nohy. Erotický triler Deep Water uvidíme už v marci.Ana de Armas zvádza Bena Afflecka a vkladá jeho ruku medzi svoje nohy. Erotický triler Deep Water uvidíme už v marci.
Utorok 15. 2. 2022
21:48
4. dávka vakcíny čoskoro možno realitou. Podľa štúdie je 3. dávka účinná iba krátkodobo.
18:00
Cyberpunk 2077 už môžeš hrať na PS5 a Xbox Series X v nových verziách. Autori opravili stovky chýb a pridali nový obsah.Cyberpunk 2077 už môžeš hrať na PS5 a Xbox Series X v nových verziách. Autori opravili stovky chýb a pridali nový obsah.
16:13
Swappie získalo zatiaľ svoju najväčšiu investíciu. Vyše 100 miliónov eur chce využiť na rýchlejší rast v Európe.Swappie získalo zatiaľ svoju najväčšiu investíciu. Vyše 100 miliónov eur chce využiť na rýchlejší rast v Európe.
15:01
Podvodníci posielajú v mene banky falošné SMS. Po kliknutí na odkaz hrozí napadnutie bankového účtu, varuje polícia.Podvodníci posielajú v mene banky falošné SMS. Po kliknutí na odkaz hrozí napadnutie bankového účtu, varuje polícia.
14:44