Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 7. 1. 2022
9:34
„Zostarnutý“ The Weeknd vydal nový album Dawn FM. Stále má plný zásobník tanečných skladieb.„Zostarnutý“ The Weeknd vydal nový album Dawn FM. Stále má plný zásobník tanečných skladieb.
Štvrtok 6. 1. 2022
14:02
Prečo sa cena bitcoinu a akcií výrazne prepadla? Za noc stratila kryptomena 10 % hodnoty.Prečo sa cena bitcoinu a akcií výrazne prepadla? Za noc stratila kryptomena 10 % hodnoty.
10:51
V Kazachstane zabili desiatky demonštrantov. Na pomoc pri potlačení nepokojov prišlo aj Rusko.V Kazachstane zabili desiatky demonštrantov. Na pomoc pri potlačení nepokojov prišlo aj Rusko.
8:51
Toma Hollanda vyhodili z lietadla vo výške niekoľko kilometrov. Ukážka z akčného blockbusteru Uncharted v tebe napumpuje adrenalín.Toma Hollanda vyhodili z lietadla vo výške niekoľko kilometrov. Ukážka z akčného blockbusteru Uncharted v tebe napumpuje adrenalín.