Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2022, 6:55
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Ana de Armas zvádza Bena Afflecka a vkladá jeho ruku medzi svoje nohy. Erotický triler Deep Water uvidíme už v marci

Ana de Armas zvádza Bena Afflecka a vkladá jeho ruku medzi svoje nohy. Erotický triler Deep Water uvidíme už v marci
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY DEEP WATER
Uložiť Uložené

Triler Deep Water ukazuje prvú scénu, v ktorej to medzi hercami iskrí.

Streamovacia spoločnosť Hulu, ktorá patrí pod Disney, zverejnila prvé zábery zo svojho erotického psychologického trileru Deep Water. Hlavné roly v ňom stvárnia hviezdni herci Ben Affleck a Ana de Armas. V prvých záberoch z filmu vidíme, ako postava, ktorú stvárňuje Any de Armas, vkladá ruku Bena Afflecka medzi svoje nohy. Tvorcovia tak jasne naznačujú, že vo filme budú erotické prvky.

Triler natočil Adrian Lyne, režisér filmu Flashdance (1983) či Osudovej príťažlivosti (1987), ktorý 17 rokov nenakrúcal. Príbeh je založený na rovnomennej knižnej predlohe od spisovateľky Patricie Highsmithovej (The Talented Mr. Ripley).

Odporúčané
RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) 14. februára 2022, 9:01

Dej filmu sa zameria na Victora a Melindu, ktorí nežijú v úplne fungujúcom manželstve. Aby si vzťah okorenili, dovolia jeden druhému mať milencov. Snímka sa na triler zmení v momente, keď okolo manželov začnú umierať ľudia.

Film sme pôvodne mali vidieť v kinách, ale keď štúdio Disney kúpilo štúdio 20th Century Fox, rozhodlo sa ho dať na streamovaciu platformu Hulu. Premiéra je naplánovaná na 18. marca 2022.

Zaujímavé je, že herci sa počas natáčania filmu zblížili natoľko, že istý čas tvorili pár aj v skutočnosti, no vzťah im nakoniec nevydržal.

Domov
Zdieľať
Diskusia