Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 12:49
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Hral na udalosti, kde Kotleba rozdával šeky na 1488 eur, teraz ide na 4 roky do väzenia. Extrémistu blízkeho ĽSNS odsúdili

NEWS EXTRÉMISTI ĽSNS
Uložiť Uložené

Extrémistický spevák, ktorý má blízko k aktivitám Kotlebovej ĽSNS, je podľa súdu vinný. Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné.

Hudobník Jaroslav Pagáč je vinný zo zločinu výroby a rozširovania extrémistických materiálov, rozhodol sudca Špecializovaného trestného súdu. Pagáč, ktorý je známy pod umeleckým menom Reborn, dostal trest odňatia slobody na 4 roky s minimálnym stupňom stráženia. 

Pagáč bol obžalovaný za predaj tričiek s extrémistickou symbolikou. Mal zabezpečovať ich výrobu a rozširovanie prostredníctvom internetu a sociálnych sietí. 

Výrobu a potlač rôzneho oblečenia s tematikou pravicového extrémizmu zabezpečoval aj s manželkou a ďalšími osobami. Prostredníctvom sociálnej siete ponúkali oblečenie, CD nosiče a prívesky s extrémistickým obsahom.

Domov
Zdieľať
Diskusia