Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
11. júna 2021, 15:03
Čas čítania 0:32
Sponzorovaný obsah

Zlatica Puškárová: Občas som si po relácii Na telo sadla do auta a vykričala sa (Videorozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Zlatica Puškárová nám v rozhovore prezradila, ako sa jej pracuje s manželom, ale aj to, či máva trému.

V našej Refresher obývačke sme privítali Zlaticu Puškárovú, novinárku a moderátorku Televíznych novín a v minulosti aj politickej relácie Na telo. Nedávno sa objavila vo videu v rámci kampane O2, ktorej témou sú konšpirácie a dezinformácie. 

Becca sa so Zlaticou rozprávala nielen o jej práci, ale aj o tom, aké bolo vidieť samu seba na obrazovke počas kampane od O2, kde sa za ňu vydávala Kristína Tormová. V rozhovore prezradila, aké boli jej začiatky, ako vyzerá práca v spravodajstve a o čom sa s manželom rozprávajú predtým, ako sa začnú Televízne noviny.

Nechýbala ani lifestylová časť rozhovoru, v ktorej Zlatica Puškárová prezradila, aký seriál si rada pozrie a či je viac športový alebo kreatívny typ. Otestovali sme si aj to, či pozná jazyk mladých – bude vedieť, čo znamenajú slangové slová flexiť, flausiť a drip? Sleduj rozhovor a dozvieš sa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia