Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. júna 2021, 15:32
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Rakúšan pri Slovakia Ringu vletel na luxusnom McLarene za viac ako 200-tisíc eur do cesty rozbehnutému vlaku

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Vodiča rakúskeho luxusného športového auta museli do nemocnice previezť vrtuľníkom.

Rakúsky vodič na svojom luxusnom športovom McLarene doplatil na nerešpektovanie výstražných svetiel na železničnom priecestí. Šofér sedel za volantom auta McLaren 720 S Spider, keď za obcou Michal na Ostrove vletel na železničné priecestie a nevšimol si prichádzajúci vlak.

Na železničnom priecestí za obcou nie sú závory, a tak sa vodiči musia spoliehať na výstražné svetlá a rozhľad, čo v tomto prípade zlyhalo. Nehoda sa stala krátko po deviatej hodine ráno, keď vodič z Rakúska vošiel na priecestie priamo do cesty vlaku.

„Rušňovodič už nedokázal zrážke zabrániť a s vlakom do auta narazil. Po nehode bol vodič prevezený letecky do nemocnice,“ informujú policajti v statuse na sociálnej sieti Facebook. Na miesto musel doraziť záchranársky vrtuľník, pretože šofér utrpel vážne zranenia, a tak ho bolo treba urýchlene transportovať do väčšej nemocnice.

Odporúčané
Zomrela filmová Popoluška a legendárna herečka Libuše Šafránková Zomrela filmová Popoluška a legendárna herečka Libuše Šafránková 9. júna 2021, 15:00

„Okolnosti a príčiny, za ktorých došlo k dopravnej nehode, budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ konštatujú policajti. Išlo o vozidlo McLaren 720 S Spider, ktorého cena sa v čase spustenia predaja šplhala vysoko nad 200-tisíc eur.

Z luxusného automobilu zostala po nehode len kopa šrotu, pričom obec Michal na Ostrove sa nachádza v tesnej blízkosti Orechovej Potône, kam automobiloví nadšenci často smerujú kvôli zážitku na pretekárskom okruhu Slovakia Ring.

Domov
Zdieľať
Diskusia