Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2021, 18:33
Čas čítania 1:24
Daniel Mikolášik

Nové logo Smeru vychádza z obyčajnej šablóny, ktorú môže použiť ktokoľvek. Služba Adobe ju ponúka za 64 eur

POLITIKA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Takmer totožné logá sa na sociálnych sieťach objavili už pred rokmi. K pochybnostiam o novom logu sa Smer medzičasom vyjadril, zmena loga vraj stála 200 eur.

Politická strana Roberta Fica Smer – SD dnes predstavila svoj nový názov aj logo. Na Úrade priemyselného vlastníctva SR žiada o zaregistrovanie obrazovej ochrannej známky s textom Smer – slovenská sociálna demokracia.

Odporúčané
Ficova politická strana Smer mení zaužívané meno aj logo. Vracia sa k červenej ruži a do popredia chce posúvať slovenské témy Ficova politická strana Smer mení zaužívané meno aj logo. Vracia sa k červenej ruži a do popredia chce posúvať slovenské témy 20. mája 2021, 7:51

Satirická stránka Zomri však upozornila na to, že takmer totožné logo, len s rozdielnym textom a iným odtieňom červenej sa nachádza aj na sociálnej sieti Pinterest. Namiesto nápisu „SMER“ tam však stojí „ROSE“.

Domov
Zdieľať
Diskusia