Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 20:38
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Flexking má zlatú platňu za debutový album. Naďalej naháňa peniaze, aby mal na nájom a na jedlo

HUDBA FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Frayer Flexking pokračuje v aktivite vydávania nových skladieb aj naďalej. Pochválil sa úspechom s debutovým albumom Stokar.

Frayer Flexking cíti, že sa po dlhom čakaní blíži jeho sezóna, keďže bude môcť konečne odohrať všetky hity z pandémie aj naživo. Niet interpreta, ktorého kariéra by sa rozbehla počas pandémie raketovejším tempom, obzvlášť však utrpel pre zrušené koncerty, keďže sa venuje disciplíne, v rámci ktorej produkuje hlavne párty skladby s potenciálom klubových hitov.

Či sa mu to darí, by sme sa mohli dozvedieť už čoskoro. Navyše, do repertoára teraz pridáva aj novinku s názvom Hasl, ktorá je reprezent záležitosťou a zároveň ďalším kúskom do skladačky o živote a postojoch mladého rapera, ktorý pôsobí v Prahe.

Zo skladby sa dozvedáme, že Flexkingov debutový album s názvom Stokar zaznamenal toľko streamov a predajov, že by zaň mohol dostať zlatú platňu. Na Slovensku si však musí každý platňu dať vyrobiť sám v prípade, že ju chce mať fyzicky.  

Domov
Zdieľať
Diskusia