Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2021, 14:05
Čas čítania 0:49
Kamila Šebestová

Conor McGregor kúpil bar, v ktorom napadol starého muža. MMA bojovník mu doň zakázal vstup

Conor McGregor kúpil bar, v ktorom napadol starého muža. MMA bojovník mu doň zakázal vstup
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
NEWS
Uložiť Uložené

Bojovníka za tento krok kritizovali fanúšikovia na Twitteri.

Jeden z najlepších MMA bojovníkov na svete sa rozhodol investovať do kúpy baru. Vďaka svojim zárobkom z posledných zápasov sa rozhodol rozšíriť svoj biznis. Nie je však náhoda, že ide o pub, kde Conor McGregor udrel štamgasta po tom, ako odmietol Conorovu whiskey. Starému mužovi dokonca zakázal do baru vstup. Celý útok vtedy zachytila kamera

ConorMcGregor.
ConorMcGregor. Zdroj: Youtube/TMZSports

Konflikt naozaj nebol nevyhnutný, keďže starý muž sediaci pri bare jednoducho odmietol vypiť svoj drink. Conora McGregora to však vytočilo a muža udrel.

„Snažil som sa ospravedlniť a vtedy som to aj spravil. Ale na tom nezáleží. Bola to moja chyba. Teraz musím pred vás prísť a prevziať za toto všetko zodpovednosť,“ povedal po útoku bojovník. Tento prístup sa však zjavne zmenil, keď sa rozhodol pub kúpiť a zakázať doň vstup mužovi, ktorého napadol.  

O zákaze vstupu do baru napísal aj na svojom Twitteri. Dostal mnoho negatívnych komentárov od ľudí, ktorí starého muža obhajovali. 

„Robíte si žarty. Ten muž sedel za barom otočený chrbtom, nechcel whiskey ani žiadnu nežiadanú interakciu. Neexistuje žiadna výhovorka pre to, čo Conor spravil,“ napísal jeden z nich. 

Conor McGregor je svojím arogantným správaním známy. Hoci sa za tento krok ospravedlnil, kúpou baru a zabránením vstupu tento konflikt nevyžehlil. 

Odporúčané
Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky Majiteľ podniku z Čiernej nad Tisou, ktorý zdieľal Conor McGregor: Slováci si radšej dajú domáce destiláty ako jeho whisky 4. novembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia