Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 19:32
Čas čítania 1:22
Tímea Krauszová

V týchto okresoch sa od pondelka otvárajú všetky školy. Minister školstva vraví, že prvý týždeň by sa nemali písať písomky

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Od pondelka 26. apríla sa môžu otvoriť všetky školy v piatich slovenských okresoch.

Od pondelka 26. apríla sa môžu otvoriť všetky školy v piatich slovenských okresoch. Žiaci základných aj stredných škôl v Nitre, Nových Zámkoch, Sobranciach, Topoľčanoch a Zlatých Moravciach sa môžu vrátiť do školy už o pár dní. Minister školstva Branislav Gröhling to v stredu oznámil na tlačovej besede a apeloval na žiakov aj rodičov, aby naďalej dodržiavali protiepidemické opatrenia.

Odporúčané
Od pondelka sa otvárajú terasy reštaurácií aj fitnescentrá Od pondelka sa otvárajú terasy reštaurácií aj fitnescentrá 21. apríla 2021, 16:39

Ktoré školy budú od pondelka otvorené

„Aktuálne čísla sú veľmi dobré, chcel by som preto poprosiť všetkých – školy, učiteľov, nepedagogických a odborných zamestnancov škôl, rodičov aj žiakov –, aby boli čo najzodpovednejší a dodržiavali jednotlivé opatrenia. Čím zodpovednejší všetci budeme, tým skôr bude možné vrátiť do škôl všetkých žiakov a tým skôr bude možné udržať školy otvorené,“ povedal šéf rezortu školstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia