Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2021, 20:10
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Jake Paul čelí obvineniu, že sexuálne zneužil mladú hviezdu z Tiktoku. Doteraz vraj mlčala, lebo ju prinútil podpísať zmluvu

Jake Paul čelí obvineniu, že sexuálne zneužil mladú hviezdu z Tiktoku. Doteraz vraj mlčala, lebo ju prinútil podpísať zmluvu
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett
NEWS JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Hviezda z Youtubu vraj pred dvomi rokmi sexuálne zneužila známu tiktokerku.

Meno Jake Paul by sa mohlo používať ako synonymum kontroverzie, ale tentoraz čelí hviezda z Youtubu vážnemu obvineniu. Mladá hviezda Tiktoku Justine Paradise natočila 20-minútové video, v ktorom opisuje, ako ju Jake Paul údajne sexuálne zneužil v roku 2019 napriek tomu, že ho odmietala a viackrát mu dala najavo svoj nezáujem, uvádza ESPN.

Justine Paradise vo videu vysvetľuje, že incident sa stal v lete 2019 v dome skupiny Team 10, ktorú viedol práve Jake Paul. V dome v tom čase žilo viacero známych influencerov, a tak sa v ňom často objavovala aj Justine.

Nehnuteľnosť vraj počas júna a júla 2019 navštívila viackrát, pričom sa vždy stretla s Paulom, ale zakaždým mu podľa vlastných slov objasnila, že nechce nič viac ako bozkávanie. „Nespýtal sa ma na súhlas ani nič také. Vedel, že som s ním nechcela nič mať,“ vysvetľuje vo videu. Napriek tomu ju vraj Jake Paul zneužil a prinútil k orálnemu sexu.

 

Tento incident nenahlásila polícii, pretože ju vraj Jake Paul prinútil podpísať zmluvu o mlčanlivosti. Bála sa, že ak ju poruší, bude musieť zaplatiť likvidačnú pokutu alebo skončí vo väzení.

Odporúčané
Eduard Heger spravil gramatickú chybu v odkaze hneď počas prvej návštevy Českej republiky Eduard Heger spravil gramatickú chybu v odkaze hneď počas prvej návštevy Českej republiky 15. apríla 2021, 16:01

Jake Paul však obvinenia odmieta. Na Twitteri zverejnil vyhlásenie, podľa ktorého ide o vymyslené obvinenie osoby, s ktorou nikdy nemal žiadny sexuálny styk ani vzťah. „Obvinenia zo sexuálnych útokov nie sú niečo, čo by som mal ja alebo ktokoľvek iný brať na ľahkú váhu,“ napísal s dodatkom, že v tomto prípade bude bojovať za očistenie svojho mena.

Domov
Zdieľať
Diskusia