Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2021, 7:03
Čas čítania 0:55
Kamila Šebestová

Kim Kardashian West je oficiálne miliardárkou, tvrdí magazín Forbes

Kim Kardashian West je oficiálne miliardárkou, tvrdí magazín Forbes
Zdroj: Getty Images/Presley Ann
NEWS
Uložiť Uložené

Vďaka spoločnostiam KKW Beauty a Skims sa Kim Kardashian West zaradila do svetového zoznamu miliardárov od Forbesu.

Americká celebrita Kim Kardashian West sa stala miliardárkou najmä vďaka svojim spoločnostiam KKW Beaty a Skims. K hodnote jej majetku sa prirátali aj zárobky z reality šou či z investícií do nehnuteľností. Zo 780 miliónov pred niekoľkými mesiacmi hodnota jej majetku stúpla na jednu miliardu.

Firmu KKW založila Kim Kardashian v roku 2017 po tom, čo jej nevlastná sestra Kylie založila úspešnú spoločnosť Kylie Cosmetics. Použila podobný podnikateľský model – snažila sa osloviť cieľovú skupinu prostredníctvom marketingu na sociálnych sieťach. Svoj prvý produkt vypredala do dvoch hodín. O rok nato sa jej biznis rozšíril natoľko, že jej priniesol

miliónové zisky.

„Je to prvý raz, čo som sa posunula od toho, že som držiteľkou licencie, k tomu, že som vlastníčkou,“ povedala Kim Karashian West magazínu Forbes v roku 2017, keď založila KKW. 

V roku 2019 vytvorila značku pohodlnej spodnej bielizne Skims. Na promo použila svoj obrovský vplyv na sociálnych sieťach (213 miliónov followerov na Instagrame). Podľa Forbesu sa jej podarilo nadobudnúť s touto spoločnosťou úspech aj vzhľadom na pandémiu. Ľudia počas nej totiž vyhľadávajú pohodlnú spodnú bielizeň na doma, čo bola práve jej stratégia.

Zvyšok majetku Kim Kardashian West sa skladá z hotovosti a investícií do nehnuteľností. Reálna hodnota majetku Kim Kardashian West však môže byť ovplyvnená aj jej rozvodom s raperom Kanyem Westom. 

Podľa Forbesu ju na zoznam 2 755 miliardárov dostala najmä jej schopnosť promovať samu seba. 

„Na dievča bez talentu to nie je zlé,“ napísala o sebe Kim, keď sa dostala na titulnú stranu magazínu Forbes.

Odporúčané
Kanye West a Kim Kardashian spolu po rozvode nekomunikujú, raper si zmenil čísla Kanye West a Kim Kardashian spolu po rozvode nekomunikujú, raper si zmenil čísla 12. marca 2021, 22:27
Domov
Zdieľať
Diskusia