Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 10:44
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

Zdeno Chára má za sebou jubilejnú bitku v NHL. „Naozaj to chceš?“ opýtal sa pred pästným súbojom protihráča

ŠPORT BITKA HOKEJ ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V drese Capitals išlo o jeho prvý pästný súboj, celkovo sa však v zámorskej NHL pobil už 70-krát.

44-ročný slovenský hokejový obranca Zdeno Chára si zo zápasu medzi jeho tímom Washington Capitals a New Yorkom Islanders odniesol dva mínusové body. Tesne pred skončením duelu, keď do konca tretej tretiny zostávalo len 8 sekúnd, sa do seba pustili Chára a útočník Islanders Matt Martin.

Ako píše NBC Sports, slovenská hokejová legenda odhodila rukavice a súpera trafila asi sedemkrát, kým Martin spadol na ľad. Chára sa pritom vyhol ranám protihráča a podarilo sa mu udržať rovnováhu.

Odporúčané
Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť 5. marca 2021, 14:30

„Chceš ísť do toho?“ vyzval 32-ročný útočník New Yorku Slováka. „Naozaj to chceš, mladý pán? Viem si to predstaviť,“ odpovedal Chára podľa fanúšikovského webu Capitals russianmachineneverbreaks.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia