Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Futurino
2. apríla 2021, 17:45
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Zorganizujte si svadbu snov

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Ak vás nečaká tento rok, ale až ten nasledujúci, prezradíme vám, ako si zorganizovať svadbu snov.

Magický rok 2020 si viaceré páry zvolili za rok, keď si povedali svoje „áno“. Aj keď tohtoročná svadobná sezóna sa ešte nezačala, mnohé páry už mesiace vopred začínajú s plánovaním svojej svadby. 

Ak vás nečaká tento rok, ale až ten nasledujúci, prezradíme vám, ako si zorganizovať svadbu snov.

Vyberajte miesto, ktoré vás nadchne

Okrem termínu sobáša je potrebné ako prvé vyberať miesto. Ak si chcete zorganizovať svadbu snov, musí to byť miesto, ktoré vás oboch nadchne. Ideálne by bolo, keby bolo blízko vašich trvalých bydlísk alebo už vášho spoločného trvalého bydliska, ale nemusí to tak byť. Mnohé páry si svoju svadbu organizujú desiatky, či dokonca stovky kilometrov od domova. V takýchto prípadoch však treba myslieť na zabezpečenie dopravy na miesto a z miesta a, samozrejme, aj na ubytovanie.

Mnohé nevesty už majú predstavu ešte pred zásnubami, kde by chceli, aby sa konala ich svadba. Podobne to je aj v prípade svadobných obrúčok. Ktorá žena by netúžila po luxusných svadobných obrúčkach?

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Vyberajte miesto, ktoré vás nadchne. Môže to byť luxusný kaštieľ, môže to byť klasický moderný priestor na akcie, ale môže to byť aj pekne zariadená koliba či moderná stodola. Výber je na vás. Treba však myslieť na to, že výberu miesta budete musieť prispôsobiť aj výzdobu. Nemôžete si predsa dať glamour svadobnú výzdobu do koliby!

svadba
Zdroj: KirylV/Shutterstock.com

Nájdite si ideálne svadobné obrúčky v predstihu

Ak si chcete zorganizovať svadbu snov, okrem výberu miesta, ktoré vás nadchne, je potrebné nájsť si vhodné obrúčky v predstihu. Výber obrúčok budete musieť prispôsobiť snubným prsteňom. Prispôsobenie materiálu a štýlu obrúčky práve snubným prsteňom je nevyhnutné, ak chcete, aby vám tieto dva prstene k sebe pekne ladili.

Ihneď po zásnubách odporúčame pozrieť si online ponuku svadobných obrúčok v jednotlivých online klenotníctvach. Pozerať by ste to mali obaja spoločne.

Vytvorte si úzky výber klenotníctiev a konkrétnych modelov svadobných obrúčok a zvoľte si tie, s ktorými budete obaja spokojní. Ak už budete mať vybratý konkrétny model a konkrétne klenotníctvo, následne sa informujte, kedy stačí objednávať obrúčky. Neodporúča sa príliš vopred, pretože veľkosť prsta sa vám môže ešte do svadby zmeniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia