Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Ready After Coffee. 
31. marca 2021, 10:13
Čas čítania 2:34
Sponzorovaný obsah

Exkluzívna káva do každej domácnosti alebo firmy? U nás v Ready After Coffee ju nájdete, tak ako aj veľa iných skvelých produktov

ZAUJÍMAVOSTI KÁVA
Uložiť Uložené

Daj si glg kávy a prenes sa na Kubu, do Brazílie či Indie.

Určite sa zhodneme na tom, že káva je neoddeliteľnou súčasťou každodenného života nejedného z nás. Začíname s ňou deň a v časoch, keď boli otvorené podniky, sme si ju mohli vychutnávať aj počas príjemných letných večerov na obľúbenej terase.

Značka Ready After Coffee však už dávno nie je len o káve, ale aj o ďalších zaujímavých produktoch. Ak totiž nemôžete vyraziť za kávou, nechajte, aby pricestovala k vám domov so všetkým potrebným príslušenstvom. Hľadáte rôzne alternatívne spôsoby prípravy? Nech sa páči. No ešte pred tým, ako sa k nim dostaneme, dovoľte nám predstaviť sa.

Príbeh Ready After Coffee

Ready After Coffee, káva, zrnková káva, pražiareň
Zdroj: Ready After Coffee

V oblasti kávy podnikáme už viac ako 20 rokov. Pretože sme na kávu odborníci, rozhodli sme sa rozšíriť svoje podnikanie o vlastnú značku a poskytnúť tak našim odberateľom kávu tej najvyššej kvality a vlastnej zmesi upraženú s citom a láskou.

Privreté oči, nádych a s ním spojená prenikavá vôňa, ktorá sa mieša s variáciou chutí. Energia, sila, relax, jedinečný pocit a neopakovateľný okamih. Áno, presne tento unikátny zážitok ponúkame všetkým milovníkom tohto príťažlivého nápoja. Ak milujete prepojenie chutí a opojenie zmyslov, ochutnajte kávu práve z našej dielne.

Všetky kávy sú pražené z výberových zŕn a či už máte radi tmavšie, alebo bledšie praženia, neustálym učením sa, trpezlivosťou a napredovaním dokážeme vyhovieť každej z vašich chutí.

Káva, ktorá chutí až v Anglicku

Ready After Coffee, káva, zrnková káva, pražiareň
Zdroj: Ready After Coffee

Dlhoročná skúsenosť v oblasti kávy sa na prestížnom odovzdávaní cien Great Taste Awards premietla do úspechu, ktorý nás neskutočne teší a motivuje, aby sme vám do budúcna priniesli len tú najlepšiu kávu.

Pýchou našej širokej ponuky kávových zmesí sa stali dvaja obľúbenci – Moonlight s jednou hviezdou 100 % Arabica Cuba Serrano Lavado jednou hviezdou

  • Moonlight bol náš prvý pokus a k dnešnému dňu aj ten najúspešnejší. Príjemná jemne sladká chuť doplnená tónmi čučoriedky a sladkou chuťou kakaa presvedčila aj kritikov a jedna hviezda sa pred touto kávovou zmesou ocitla zaslúžene.
  • Cuba Serrano Lavado je naším druhým úspechom. Šálka tejto kávy vás prenesie na samotnú Kubu. Myšlienkami a arómou určite, pretože za sebou zanecháva výraznú chuť tabaku, karamelu a orieškov.

Zaručená pestrosť z rôznych kútov sveta

Ready After Coffee, káva, zrnková káva, pražiareň
Zdroj: Ready After Coffee

Nikdy si neviete vybrať zo širokej ponuky káv, pretože neradi experimentujete? Alebo sa skôr radíte medzi tých, ktorí sa vyznajú a potrpia si? U nás nezáleží na tom, do akej kategórie patríte. Tu záleží len na kvalite kávových zŕn, ktoré pre vás čerstvo pražíme každý jeden deň.

Ak ste tento rok plánovali spoznávať svet, ale aktuálna pandemická situácia to neumožňuje, vynahraďte si to aspoň šálkou dobrej kávy a imaginárne sa v mysli premiestnite na Kubu, do Indie alebo Brazílie… Takýchto exotických miest, kde môžete objavovať nové rozmanité chute, máme viacero.

  • 100 % Arabika 
  • 100 % Arabika organická 

Nový trend alternatívnych spôsobov prípravy kávy

Už dávno to nie je len o instantnej zalievanej káve. Stále prekvitajúcim trendom vo svete je využitie alternatívnych spôsobov prípravy kávy, s ktorými sa aj vy môžete cítiť ako skúsený barista.

  • Hario V60
  • Chemex
  • AeroPress
  • Vacuum pot
  • French Press
  • iné doplnky

Máte chuť na malé espresso alebo kapučíno s poriadnou crémou? S týmito pomôckami si ich budete môcť pripraviť z pohodlia domova a nie je to vôbec náročné. No ak netušíte, ako na to, stačí navštíviť náš blog, kde sme si pre vás pripravili všelijaké rady a tipy zo sveta kávy – od mletia až po rôzne lahodné receptúry.

Nemáte radi kávu? A čo tak exkluzívne šmaky?

Ready After Coffee, káva, zrnková káva, pražiareň
Zdroj: Ready After Coffee

Káva u nás tvorí pevný základ, ale rozšíriť zoznam ponúkaných produktov vôbec neznie ako zlý nápad. To isté sme si povedali aj u nás v Ready After Coffee a výsledkom sú nové exkluzívne šmaky s príznačným pomenovaním POPICHI ORECHY.

  • rôzne druhy mandlí 
  • rôzne druhy pistácií 
  • vždy lahodné kešu 
  • chrumkavé arašidy  
  • výberové lieskové oriešky 

Nič z vyššie uvedených šmakov sa vám nepozdáva a preferujete radšej niečo sladšie? Je nám to jasné, ale u nás sa nestratíte ani v takom prípade.

  • pravá nefalšovaná čokoláda rôznych odtieňov  
  • rôzne unikátne nektáre 
  • exotické sušené ovocie 
Domov
Zdieľať
Diskusia