Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 6:54
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Pozri sa na prvé obrázky zo Space Jam 2. LeBron bude zrejme hrať basket aj proti Batmanovi a Mad Maxovi

Pozri sa na prvé obrázky zo Space Jam 2. LeBron bude zrejme hrať basket aj proti Batmanovi a Mad Maxovi
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SPACE JAM 2
Uložiť Uložené

LeBron vystriedal Jordana a my tu máme prvé obrázky zo Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy je pokračovanie kultovej komédie od Warner Bros., v ktorej sa Michael Jordan ocitol v animovanom svete so známymi rozprávkovými bytosťami štúdia, ako napríklad Looney Tunes. Ak sa chcel Jordan dostať späť do svojho sveta, musel sa zapojiť do neférovej basketbalovej hry. 

Odporúčané
Herci, ktorí sa neznášali alebo sa na natáčaní nevedeli vystáť Herci, ktorí sa neznášali alebo sa na natáčaní nevedeli vystáť 4. marca 2021, 14:30

25 rokov po premiére sa dočkáme pokračovania. Jordana vystrieda ďalšia basketbalová legenda LeBron James. Ten sa do tohto sveta dostane spoločne so svojím synom Domom (Khris Davis). Postaví sa im umelá inteligencia s tvárou herca Dona Cheadla, ktorá ich vyzve na basketbalový súboj. LeBron však nebude bojovať len proti animovaným postavičkám z Looney Tunes. 

Tvorcovia v profile na Entertainment Weekly prezradili, že vo filme uvidíme množstvo cameo scén, v ktorých sa objavia legendárne značky štúdia Warner Bros., ako napríklad Mad Max či Batman. Podľa producenta Ryana Cooglera ide okrem skvelej zábavy aj príbeh o vzťahu medzi otcom a synom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia