Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2021, 11:38
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Dávaj si bacha na chalanov, ako je on. Fobia Kid prekvapil fanúšikov, ktorí nemajú radi zmenu

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Fobia Kid vydáva novinku s názvom Mitsubischi.

Najmä zarytí fanúšikovia staršej školy sa zaručene vždy ozvú, keď sa im nepáči, že sa ich obľúbený raper časom mení a nezostáva pri štýle rapovania, na aký si zvykli. Aj keď sme si pôvodne mysleli, že tento problém majú najmä interpreti mimo novej školy, dnes už vieme, že aj keď príde s niečím novým Fobia Kid, ozývajú sa hlasy tých, ktorí chcú, aby rapoval ako pred rokmi. 

Novinka Mitsubishi má blízko k rapu na spôsob Yung Leana a Fobia si zaspieval do pozitívnych tónov od producenta menom LIVXLONER.

Nechýba ani jednoduchý reprezent videoklip od Daniela Kristla, ktorý sa počas uplynulých rokov stal najvyťaženejším slovenským klipmakerom na Slovensku. Jeden z hlavných pilierov Dogma Family vydal v uplynulom roku úspešný projekt s názvom Antihero, aj jeho však výrazným spôsobom obmedzila súčasná situácia, keďže bol zvyknutý každý piatok aj sobotu behať po kluboch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia